2777
2789
عنوان

حالا خودمونیم ها ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
مهم اون ارزشیه که گذاشته میشه توی کادو دادن اگر بدونی طرف موقعیت و فرصت اینو داشته که یه دسته گل بخر ...

کلا اونی که اینجور موقعیت رو نداره رو من نمیتونم نگاه کنم متوجه میشی ؟ انگار حتی نداشته باشه کادو گرون برام نخره اصلا به چشمم نمیاد خیلی وقته دوست پسر نداشتم خیلی وقته ولی اونی که داشتم در حد پیتزا و یه دونه گل بود خوب اصلا به چشمم نیومد با اینکه نداشت طرف اصلا خیلی توقعم بالا هستش دسته گل بزرگ میخوام کادو مثلا لباس باشه برند نباشه به چشمم نمیاد اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اونی که اینجور موقعیت رو نداره رو من نمیتونم نگاه کنم متوجه میشی ؟ انگار حتی نداشته باشه کادو گر ...

خب پول همیشه تو دیت ادم نوسان داره یوقت زیاده یوقت کمه یوقتم صفره اولا باید درکش رو ادم بالا ببره هر دو طرف هم باید به این درک برسن که مثلا خانم وقتی میبینه طرف نداره فشار نیاره اقا هم وقتی داره خرج کنه میخواد برا اخرتش؟،در ثانی اولویت ادما با هم متفاوته چیزی که تو ذهن من برام مهمه لرا شما شاید نباشه ببینید اگر مسئله کادو اولویته با کسی برید تو رابطه که اکثر مواقع پول زیادی تو دستش باشه و راحت خرج کنه و خسیس نباشه

خب پول همیشه تو دیت ادم نوسان داره یوقت زیاده یوقت کمه یوقتم صفره اولا باید درکش رو ادم بالا ببره هر ...

اره خوب میخواستم ببینم بقیه زن ها همینن یا فقط منم برا همینه الان من خیلی وقته تنهام نزدیک 3 یا 4 ساله 

اره منم همینم اصلا به چشمم نمیاد وقتی طرف داشته باشه من مادرم مثلا شده کادو بهم گل نده ولی النگو مثل ...

چرا همین که به یادم بوده برام قشنگه اما خوب وقتی می بینم طرف داره و کم داده حس خوبی نمیگیرم 

مثلا یکسال پسرهام کوچکتربودن روز مادر یاتولدم ازپدرشون کارت شوگرفته بودن رفته بودن ماگ خریده بودن و یک ماشین درست کرده بودن اینم روش گذاشته بودن من اومدم دیدم اینو روزمین گذاشتن منتظرم هستندپدرشونم عصرکاریود رفته بود سرکار

خوب این برام خیلی ارزش داشت اما بعدا باخودم گفتم قشنگتراین بود همسرمم بچه ها رابرمی داشت می رفت یک هدیه ی بهترمیخرید......

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چرا همین که به یادم بوده برام قشنگه اما خوب وقتی می بینم طرف داره و کم داده حس خوبی نمیگیرم مثلا یکس ...

اوخیییییی چه پسرای ماهییییییی اره شوهرت باید کادو جدا میخرید یا مثلا من دیدم میگن با ی شاخه  هم خوشحال مییم ولی من اصلا به چشمم نیومد مثلا دلم میخواد بگیرم ازش بعد دیت بعد بیارم خونه تو گلدون دیزاین  کنم اتاقم بوی گل بده  تو اب بزارمش اصلا یه شاخه رو خوشم نمیاد 

اوخیییییی چه پسرای ماهییییییی اره شوهرت باید کادو جدا میخرید یا مثلا من دیدم میگن با ی شاخه هم خوشح ...

اره شایدم هدفش این بوده بچه ها مستقلانه یک کارانجام بدهند همه چیزراسپرده به خودشون .....

نه من همون یک شاخه گل هم برام ارزش داره الیته بستگی به شرایط و فردش هم داره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶