2777
2789
عنوان

حالا خودمونیم ها ولی

188 بازدید | 22 پست

ما میگیم با یه شاخه گل خوشحال میشیم ولی من اصلا خوشحال نمیشم  خیلی کمه حداقل 10 تا شاخه دلم میخواد واقعا یه شاخه مسخره اس اصلا یا میگیم با کادو. ارزونم خوشحال میشیم ولی من اصلا خوشحا نمیشم شما چی راستش روبگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوشحال نمیشم با چیز ارزون 😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

مهم اون ارزشیه که گذاشته میشه توی کادو دادن اگر بدونی طرف موقعیت و فرصت اینو داشته که یه دسته گل بخره یا یه تیکه طلا بخره اگر با یه شاخه گل و یه پاستیل خرسی بیاد برا مثلا تولدت معلومه ادم ناراحت میشه ولی اگر موقعیتشو نداشته با همون پاستیل و یه شاخه گل هم چون به یادت بوده ارزش داره 

اینکه به یادم بودن خوبه اما با خودم میگه واقعالیاقت من مثلا یک کادوی بیست هزارتومانیه 

چرانداشته باشن اره اما کسی که داره و کادو کم میده انگار توهین به شخصیت من میده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نمیشم والا من تازه هیچوقت خونه بابام کم ندیدم همیشه همه چی بهترینش ولی باز سیر نمیشم عادی نمیشه الان ...

ببین من مادرم مثلا گل نخریده ولی مثلا همیشه   فکرم بوده النگو برام گرفته مثلا کادو  اصلا پولدار نیستیم ولی من از پارتنرم واقعا انتظار دارم اصلا نمیتونم یه شاخه رو هضم کنم ولی نمیدونم چجوری با سیاست نارضایتی رو باید نشون داد وقتی طرف پولش رو داشته باشه میفهمی ؟ البته من دوست پسر ندارم الان ولی اونی که داشتم همش یه شاخه میگرفت اصلا خوب به چشمم نمیومد البته دانشجو مهندسی بود پولدار نبود بیچاره 

اینکه به یادم بودن خوبه اما با خودم میگه واقعالیاقت من مثلا یک کادوی بیست هزارتومانیه چرانداشته باشن ...

اره منم همینم اصلا به چشمم نمیاد وقتی طرف داشته باشه من مادرم مثلا شده کادو بهم گل نده ولی النگو مثلا گرفته الان کمتر از اون به چشمم نمیاد