2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدازدکتربرام وقت گرفت

196 بازدید | 14 پست

چقدریه خانم میتونه لاشی باشه آشغال باشه من قبلا رفته بودم دکتر پوست برامشکلات پوستیم خیلی طول کشیداذیت شدم بچه شیرخواره هم دارم سری دوم زنگ زدم گفتم یه وقتی روبهم بده که بتونم زودبیام زودبرگردم تاکیدهم کردم بچه کوچک دارم نفراول بهم وقت داد ازشانسم دکترنیومد بهش زنگ زدن گفت یه ربعه میرسم اما نیم ساعت 40دقیقه شدنیومد گفتم خانم یه باردیگه زنگ بزنین اگه دیرمیان من برم بچه کوچک دارم گفت ماهمون اول بهتون گفتیم دوسه ساعت معطلی داره که البته نگفته بودن، چیزی نگفتم ودکترم همون لحظه اومد بعدویزیتم گفتم خانم دفعه بعدی که میام میشه زنگ بزنم خلوت شدنی بهم بگین بیام؟ (دکترزنان که میرم بهشون میگم شمارمومیگیرن هرموقع خلوت شدزنگ میزنن میرم) گفت نه بایدوقت بگیرین وقتیم که میدیم وقت ویزیتتونه همون تایم بیاین ومنتظربمونین گفتم بچه کوچک دارم اذیت میشم بچه بهونه میگیره گفت روال کاری مااینطوریه حالا من آزمایشم آماده است فرداقراره ببرم همسرم گفت زنگ بزن توضیح بده گفتم قبول نمیکنه خودت زنگ بزن زنگ زد منم بابچه هام داشتم میرفتم پارکینگ کارداشتم رفتیم اومد گفت منشیه بهش گفته فردا دوونیم که دکترمیاد زنگ بزنین اگه دکتربودن همون لحظه بیاین برین داخل حالابیابه این همسرمن حالی کن که بحث حرف زدن نیست بعضی خانما تایه آقایی میبینن ازخودبی خودمیشن ازعصربه اینور هی یادم میافته هی عصبی میشم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پنجشنبه یه منشی دوهزاری خیلی عصبیم کرد . تاپیک هم زدم .این منشی ها نمیدونم چشونه. وظیفشونو بلد ...

دکترخودش یه خانم جوون وخوبیه مودب اما وای وای ازاین منشیا

منشیش لابد عوض شده این یکی منطقیتره😂😂

نه بابا کجاعوض شده دوتا منشی داره یکی کارای لیزرم میکنه اونروزکه من باهاشون حرف میزدم جفتشونم بودن یه حرف میزدن 

واقعا باید منشی هارو توجیه کنن و بهشون آداب برخورد با ارباب رجوع رو آموزش بدن ‌

دقیقا یه باربیمارستان بودیم بچم ازتب بیحال بیحال بود همه کادربیمارستان گفتن سرمشوبزنین منشی اجازه نمیدادکه اول پرونده بیارین یعنی آدم دلش میخواد سرشوبکوبونه دیوارازدست اینا

دقیقا یه باربیمارستان بودیم بچم ازتب بیحال بیحال بود همه کادربیمارستان گفتن سرمشوبزنین منشی اجازه نم ...

🤦‍♀️ درک میکنم . منم پنجشنبه بچه ۴ماهه بغلم بود که با برخورد بد یه منشی بی شخصیت مواجه شدم . 

🤦‍♀️ درک میکنم . منم پنجشنبه بچه ۴ماهه بغلم بود که با برخورد بد یه منشی بی شخصیت مواجه شدم .

عزیزم خوندم تاپیکتو خداصبربده بعضیاشون واقعاخوبنا مثل همون منشی دکترزنانم انقدخوبه فکرمیکنه همه مثل خودشونن میگه مگه میشه قبول نکنن بچه کوچک داری سخته بشینی توانتظار 

عزیزم خوندم تاپیکتو خداصبربده بعضیاشون واقعاخوبنا مثل همون منشی دکترزنانم انقدخوبه فکرمیکنه همه مثل ...

آره بعضی هاشون خیلی خوب و با شخصیت هستن .ولی بعضی ها مثل این دونمونه که ما دیدیم علاوه بر بی درک بودن بی شخصیت هم بودن .

ولی خب ارزش نداره ذهنمون رو درگیر یه منشی مطب کنیم .