تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7522 عنوان حس ششم عزیزم یکبار برای همیشه بیا | مشاهده متن کامل بحث + 6734 بازدید | 741 پست لطفااااااااااااااااخصوصیات قیافه مو بگو ممنون عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/07/30 | 00:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشهخسته عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 592 تو منتظر تماس یکی هستی که ممکنه بزودی زنگ نزنه فقط صبر کن بالاخره تماس میگیره.... منم میگی؟ برمیگرده بهم؟
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2770 متاسفانه حس قشنگی در باره اش ندارم ولی با یقین هم نمیتونم بگم خیانت میکنه..... خب میشه خصوصیات ظاهریمو بگی ببینم حست چقدر درسته قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1965 متاسفانه حس قشنگی در باره اش ندارم ولی با یقین هم نمیتونم بگم خیانت میکنه..... میشه بگی اون پسره ک باهاش چت میکردم وهنوزم بهش فکر میکنم ،دوباره پیام میده؟ نمیدونم حس میکنم یه جوری میشه دوباره روبه رو میشیمبنظرت چطوری؟از نزدیک بیشتر خوشش میاد ازم یا کمتر!چیزی میشه بینمون؟
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6216 خب میشه خصوصیات ظاهریمو بگی ببینم حست چقدر درسته متاسفم چون اصراری نیس که چیزی رو ثابت کنم برو دنبال مسائل مهم تر که در زندگیت نقش داشته باشه در ضمن من همه چی رو نمیدونم....ببخش مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6216 میشه بگی اون پسره ک باهاش چت میکردم وهنوزم بهش فکر میکنم ،دوباره پیام میده؟ نمیدونم حس میکنم یه جوری ... بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا او پیام بده مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1965 بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا ا ... چرا دیگه پیام نداد ؟🥲بنظرت چه چیزی دوباره مارو وصل میکنه ؟ تو دانشگاه چطور میشه برام ؟ادما ازم دور میشن؟ البته من توهم زیاد میزن ، گاهی هم خودم دور مبشم
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2770 متاسفم چون اصراری نیس که چیزی رو ثابت کنم برو دنبال مسائل مهم تر که در زندگیت نقش داشته باشه در ضمن ... اوکی مهم نیست قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 5924 بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا ا ... بچم پسره یا دختر؟؟ اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 8900 متاسفانه حس قشنگی در باره اش ندارم ولی با یقین هم نمیتونم بگم خیانت میکنه..... در مورد شغلم بگومن شرکت سایتال استخدام میشم ؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7522 فکر کنم تابستون بدنیا آمدی اگه اشتباه نکرده باشم ولی جذاب هستی با نمک ..... نه دقیقا اشتباهه عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
دوووووووووورت_بچرخم عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 1706 متاسفم چون اصراری نیس که چیزی رو ثابت کنم برو دنبال مسائل مهم تر که در زندگیت نقش داشته باشه در ضمن ... عزیزم آنلاینی؟ میتونم بهت درخواست دوستی بدم خصوصی ازت بپرسم؟
همیشهخسته عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 592 بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا ا ... منمم میگی برمیگرده بهم؟🥲
سارا_جسور عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1431 نمیدونم واقعا نمیدونم چون باید یک اطلاعاتی در باره شخصیت آن همکار و محل کار داشته باشم ولی من اگه ج ... میشه بگی عشقم بر میگرده
ماه_زمردی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4368 یه سال شایدم دوسال خ میاد سمتم برگرده؟ازدواج دارم باهاش؟ دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
ماه_زمردی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4368 بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا ا ... خ میاد سمتم برگرده؟ازدواج دارم باهاش؟ دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻