تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششم عزیزم یکبار برای همیشه بیا | مشاهده متن کامل بحث + 6945 بازدید | 764 پست لطفااااااااااااااااخصوصیات قیافه مو بگو ممنون عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/07/30 | 00:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamsaleh عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 4308 یکمی شاید سختی بکشی تو زندگی جدیدت ولی شوهرت آدم خوبیه تحمل میکنی دوسش داری میشه لطفا بگی من چه زمانی با چجور ادمی ازدواج میکنم؟چجوری اشنا میشم؟اسمم لعیاممنونم❤️❤️ ❤️🩹
zahraamrmmod عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 628 میشه لطفا بگی من چه زمانی با چجور ادمی ازدواج میکنم؟چجوری اشنا میشم؟اسمم لعیاممنونم❤️❤️ سلام شما یکیو دوست داری ولی متاسفانه بهش نمیرسی ولی خوب کسی که باهاش ازدواج میکنی آدم خوبیه خاستگاری سنتی بعدشم ازدواج ازدواجتم فعلا نیس یکمی طول میکشه
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11041 آره بنظرت اونجا برام بهتره یا شرکت اقای شیری جز اسی کسی منو ریپ نزنه
maryamsaleh عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 4308 سلام شما یکیو دوست داری ولی متاسفانه بهش نمیرسی ولی خوب کسی که باهاش ازدواج میکنی آدم خوبیه خاستگاری ... ممنونم شغل و درامدش خوبه؟ ❤️🩹
مومشکی12 عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 1360 منم بگید امسال پزشکی قبول میشم؟😍🥺 دَرهَیاهویِجَهاندَرخَلوَتِخودگُمشُدِهاَم..🖤️
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1003 یا صورتت، یا چشمات، گردهپوستت گندومی هستموهات مشکی منم بگووووو سال دیگه چی قبول میشم کی ازدواج میکنم شغلش چیه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23640 آره از پس خودش بر میاد یکی از حروف اسمیم جز الف و شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته