۱۲ونیم گرم طلا داشتم گذاشتم توی دیوار برای فروش امروز یه آقایی اومد خرید شد۱۴۰میلیون برام باگوشیش شبا کرد ولی گفت چندساعتی طول میکشه منه خاک برسرم گفتم اشکال نداره طلاها بافاکتورش بهش دادم رفت ..پول هنوز نیومده حساب گوشیش هم خاموش کرده رسید پولی که برام فرستاد جعلی بود..دارم سکته میکنم خدایا
عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍
بریپ پلیس. بالاخره توی دیوار چت کردین چتخا یا اطلاعات تماس یا اکانتش هست. از طرفی هم اینا بار اولشون نیست ممکنه جز شما چند نفردیگه هم شکایت مشابه کرده باشن یا بعد از این بکنن. شما شکایت کنین احتمالش هست نتیجه بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچوقت رودر باسی نکن همیشه اول صبر کن پول بیاد میگفتی صبر میکنم بیاد تو حسابم بعد طلا میدم اشتباه کردی من ی باز اینجوری شد تو پاچم رفت البته تو زرگری بود ی تومن بود خیلی سال پیش دیگه پشت دستم داغ کردم خجالت نکشم هر جا برم میگم سو تفاهم نشه اول پول بیاد برام یا موجودی بگیرین ببینم اومده بعد میرم از مغازه یا طلا میدم دستش مگه تو کجا معامله کردی مگه تو دیوار نمیرن زرگری چرا نگفتی بمون پول بیاد با حساب فاکتور جدید بنام خودتون بزنن
یعنی اون گفت میاد، تو هم گفتی باشه؟؟؟؟؟باورکردنی نیست
منم باور نمیکنم آخه تو دیوار باید بری زرگری و اینکه فاکتور جدید میدن بنویسند تو زرگری فقط هزینه فاکتور بهش میدن باور کردنی نیست کنار خیابون آدم معامله نمیکنه