2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 118918 بازدید | 1156 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع به پلیس فتا اطلاع بده شماره ی طرفو بدی برات پیداش میکنن پلیس فتا برای همچین موقعیت هاییه

اگه شماره به اسم خودش نباشه دزدی باشه چی

ولی فقط دوربین طلافروشی عکسش هست

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

اصلا گفت دیوار اشتباه کردی نمیفروختیتازه بدهکارم شدیم

شما عکسی یا چیزی هم ازش داشتین یانه

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

اگه شماره به اسم خودش نباشه دزدی باشه چیولی فقط دوربین طلافروشی عکسش هست

بازم میتونن پیداش کنن 

اگه به اسم خودش نباشه اونجا که رفته گرفته اثر انگشت داده 

با اون میتونن 

کلی راه دارن برای پیدا کردن طرف 

نکران نباش ، فقط اطلاع بده 

هر مشخصاتی که ازش داری هم بده 

ازبس گریه کردم دارم کور میشم..شوهرم میکشتم..پول کارگری بوده ذره ذره جمع کرده بودم..یه وامی هم گرفتیم میخواستیم ماشین بخریم که شوهرم اسنپ کارکنه که اینجوری شد

عکس الکی مدرک نیست منم عکس بردم

نه منظورم عکس طرف خودش هست

نمیدونم چی بگم بهت

کسی نبود آگاهت کنه که این کار درست و عقلانی نیست؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚