2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 118950 بازدید | 1156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خواهر 

واقعا چطور اعتماد کردی گفتی اشکال نداره !!!!!!!

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

هنو پول توی حساب نیومده واسه چی دادی رفت !!!

بعد میگی شبا جعلی 

مگه تمام اطلاعات رو داده بودی 

مثلا نام و نام خانوادگی و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام منم اینطور شدم رفت و رفت طلاعام تاپیک اولم بخون

یعنی با شکایت هم به هیجا نرسیدین

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

وای یا ابلفض منم‌سکته کردم برو پیگیری کن کجا فروختی بهش؟شماره کارت یا حساب یا شماره رو پیگیری کن شکا ...

رسید جعلی برام فرستاده یعنی همه چیزش نامعتبرهست

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

از منم ۱۲میلیون پول خوردن دستمم ب هیچ‌جا بند نیست میترسمم ب شوهرم بگم.سریع شما برو‌ پلیس فتا خونتون ...

چرا باهم رفتیم توی طلا فروشی وزن کردیم اونجا حتما دوربین دارن

کلا تو دیوار طلا نزارید کلاهب ردار میاد 

من  دختر عمومم گذاشت 

طلاش و اومد یارو پول کارت ب کارتم کرد اومد پولم ولی نگو اینی که اومده طلا رو خریده ی اگهی الکی گذاشته دیوار  از ی نفر سوم بیانه خواسته تا جنس و بفروشه به اون یارو هم شماره کارت دختر عمومو داده اونم پولو زده به حساب دختر عموم  

و فرداش یارو دیده جنس و بیانه زدع ولی یارو نفرستاده به شمارع کارتی که پول زده و به اسم دخترعموم شکایت کرده و جلو حساب دختر عمومم مسدود کرذن یعنی پول طلاشو نتونست برداره