۱۲ونیم گرم طلا داشتم گذاشتم توی دیوار برای فروش امروز یه آقایی اومد خرید شد۱۴۰میلیون برام باگوشیش شبا کرد ولی گفت چندساعتی طول میکشه منه خاک برسرم گفتم اشکال نداره طلاها بافاکتورش بهش دادم رفت ..پول هنوز نیومده حساب گوشیش هم خاموش کرده رسید پولی که برام فرستاد جعلی بود..دارم سکته میکنم خدایا
عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازم میتونن پیداش کنن اگه به اسم خودش نباشه اونجا که رفته گرفته اثر انگشت داده با اون میتونن کلی راه ...
طلاهای عمه مو شوهر عمم همینجوری به باد داد پارسال ۲۵۰ میلیون از دستشون رفت چندماه دویدن دنبال شکایت بازی آخرشم هیچ نتیجهای نگرفتن و ول کردن. خیلی ناراحت بودم سرش اون همه زحمت بکش طلا بگیر بعد اینجوری با کلک از دستت درش بیارن