2777
2789

بچه ها من به یک مهمونی دعوت شدم که اصلا خوشم نمیاد از آدم هاش با دو تاشونم قهرم کلا😂 چکار کنم چطوری رفتار کنم 

مجبورم که برم وگرنه اصلا نمیرفتم

اگر تعداد مهمونا زیاده و با دوتاشون قهری ،برو ،دیگه الان به این زودی مهمونی گیر نمیاد

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی عادی سمت ما کسی قهر باشه با همه سلام علیک میکنه ولی دست و رو بوسی نمیده  تا با اوناییم  که قهره دست و روبوسی نکنه 

اگه با صاحب مجلس هم قهر باشن کمک نمیدن ولی موقع ظرف شدن میرن ظرف میشورن و میشینن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خیلی عادی سمت ما کسی قهر باشه با همه سلام علیک میکنه ولی دست و رو بوسی نمیده تا با اوناییم که قهره ...

نه با صاحب مجلس قهر نیستم ولی نمی‌دونم چرا اصلا استرس میگیرم وقتی میرم جایی کهکسایی که خوشم نمیاد حضور دارن