2777
2789
عنوان

نی نی هاتون شده شکمش کار نکنه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
خودم شدید یبوست دارم امشب یکم روغن زیتون خوردم حالم بهم خورد بالا میارم چکار کنم روغن زیتون خیلی سخت ...

خب روغن زیتون حذف شد،میوه و سبزیجات بخور،انجیر خشک خیس کن بخور،میوه بخور عزیزم،شکم خودت خوب کار کنه،نی نی هم خوب میشه به امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول همین بوده ؟

پسر من از بدو تولد دیر ب دیر مدفوع میکرد 

علایم دل درد و اینا نداشت

چندین بارم دکتر رفتم پدی لاکت و چنتا قطره دیگه داد بهش ک اسمشو یادم نیس فایده نداشت 

بهش شیاف گلیسرین داد .ده روزی یک بار مدفوع میکرد اونم با شیاف 

دکتر گفت صبر کن تا غذاخور بشه خوب میشه .درست از وقتی ک بهش سرلاک و حریره دادم اوکی شد...

خب بش بگین امیرحسین بزرگ بشه نی نی روش میمونه هاا

امیرحسین رو از کجا اوردی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خودم شدید یبوست دارم امشب یکم روغن زیتون خوردم حالم بهم خورد بالا میارم چکار کنم روغن زیتون خیلی سخت ...

واا خالی خوردی مگه؟

یه ذره بریز توسالاد بخور یا وقتی کته می ذاری بریز توش 

ورزش بده پا دوچرخه و...

شکمش و با روغن ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت

کیسه آبگرم هم خوبه

دکتر ب من شیاف داده برای مواقع اضطراری

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دوماه ...و بیست روز

قنداب بده روزی دوبار شکمشم خلاف عقربه ساعت کنارناف وازلین بزن ماساژبدع

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎