2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه کلاس اولی دارن بیان

149 بازدید | 14 پست

پسر من خیلی باهوش منظم بامزه است شیرین زبون . خداروشکر میکنم ولی یه مشکلی داره خیلی حساس راحت نمیتونه دوست پیدا کنه .سعی میکنه ها ولی انگار نمیشه. بعد بهم گفت مامان بریم اتاق باهات درد دل کنم . گفتم بگو پسرم میگ بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم احساس میکنم غریبه ام کسی بهم اهمیت نمیده تو مدرسه.  بعدخودش میگفت البته زندگی با چالش‌هاش قشنگ . فک کن اینارو با لحن بچه گانه ام میگ چهره مظلومم داره  . هنوز زنگ تفریح ها تنهاس

والا چی بگم شاید پسرت خجالتیه و انتظار داره بقیه بچه ها بیان بگن بازی.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هم حساسن و یه مسئله کوچیک رو بزرگ میکنن 

دختر منم می‌گفت هیشششششکی باهام دوست نمیشه بازیم نمیدن،بعد اگه یه روز غائب بود بعدش که میرفت مدرسه همه دوستاش دورشو کلی میگرفتن 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
والا چی بگم شاید پسرت خجالتیه و انتظار داره بقیه بچه ها بیان بگن بازی.

نه اتفاقا خودش پیش قدم میشه همیشه ولی بیشتر اهل حرف زدن تا بازی و ورجه ورجه یکمم ریزه میزه اس 

من خواهرمم فوق العاده درسش بده الان کلاس سومه 

و هر چی میریم جلوتر هم درسش بدهه 

دیگه اخلاق جایزه مهربونی که جواب نمیده

کتک هم هیچچ 

همههه امتحان هاش از اول تا الان 

ق ق بودن 

به خدا که پیرممم 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

عزیزم الهی.

من پسرم بچه بود میبردمش پارک ماشین یا توپ میبردم که با بچه ها تعامل پیدا کنه و‌کم کم بچه ها بیان پیشش و‌دوست پیدا کنه. امسال هم که اوله بردمش باشگاه تابستون.

خودت چندبار باهاش برو مدرسه و به همکلاسی هاش بگو باهم بازی کنید، شاید پسرت مثل اونا اهل هیجان و‌جنب و جوش نباشه البته.  بدو بدو و...

بگو هرکاری میکنن توام بکن.

یا به معلمش بگو پسرت هم قاطی کنه تو بازی هاشون. کم کم اخت و  راحت میشه با بچه ها

پسرت کمال گرا هست و انتظارش از دوست زیادع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله خیلی کمال گراست .

عزیزم بهش توضیح بده قرارع چند ساعت با هم وقت بگذرونیم تا حوصلمون سر نره قرار نیست کار خاصی کنیم 

دختر منم همین بود اصلا می‌گفت دوست نمیخام

بهش گفتم خب دوست عادی پیدا کن و دوست عادی باش 

با کلمه دوست صمیمی گارد داشت و می‌گفت خیلی چیز مهمیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.