2777
2789

چند روزه پیش رفته بودیم خونه پدر شوهرم که جاریم هم با بچش اومد پدر شوهرم برای پسر اون و دختر من کادو گرفته بود وقتی بچه ها کادو رو باز کردم دیدم برای پسر جاریم بدونه ماشین کنترلی جدید برای دختر من یدونه بسته چلگیس خیلی دخترم ناراحت شد و منم بهم بر خورد و الان نمی‌دونم به دخترم درباره این موضوع چی بگم

تبعیض 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بنده خدا فکر کرده برای دختر شما باید دخترونه بخره

آهاواس پسره کادو۱تومنی برای دختره هزارتومنی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

تبعیض تایپیک هان زیادی جنجالی و فیک هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

برا من دیروز پسرم با پسر

همسایع دعواشون شدع بود

پسرهمسایع زده بود توصورت این

اونم زده بود توگوش پسرهمسایع

تارفتم اونو برسونم طبقع پایین

اومدم دیدم پدر شوهرم میخواد بچمو بزنع

سر اینکه بچه همسایع روزده!!!

تازه اینجا مهمون بودنا پدرشوهرم اینا