2777
2789

من کاربر جدید نیستم ولی با شماره ناشناس اومدم

😭دخترا ۷ماه باهم دوست بودیم نه دوستی معمولی صمیمی شده بودیم دیگه😭خیلی صمیمی

ولی خب درخواستی نداد و اسمی از رابطه نبرد

تا اینکه چند روز پیش دوستم گفت تکلیف خودتو روشن کن تا کی میخوای بشینی به پاش و با کس دیگه ای نری تو رابطه 

ببین اصلا میخوادت یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حس کردم این مدت به خودم خیانت کردم که با پسری موندم که نمیخوادم

و کلا حرفامو بهش زدم گفتم پس چرا بهم میگفتی دوستت دارم پس چرا بهم میگفتی گیانم وقتی نمی‌خواستیم چرا ویسامو هرشب گوش میدادی

خلاصه گف مگه دوستای معمولی نمیتونن باهم اینجوری باشن و...

مقصر خودتی تو توی ذهن خودت آسمون ریسمون بافتی و دنبال رابطه بودی در حالی که اون پسر شاید رو تو فاز نداشته

به نظرم همون اول باید قصدتو میگفتی و بهش میگفتی دنبال رابطه ی جدی هستی اونم یا قبول میکرد یا می‌گفت دنبال این چیزا نیستم . وقتی خودت چیزی نگفتی توقع داشتی ذهنتو بخونه؟ پناه بر خدا 

آخرش گفت من از اولش دوستت داشتم و ازت خوشم میومده اون حرفاروهم فقط به دوستت زدن و میخواستم خودت بیای به تو بگم

خلاصه الان قبول کردم و باهاشم حس میکنم دوستم داره پسر خوبیه واقعا

نظر شما چیه؟ 

مقصر خودتی تو توی ذهن خودت آسمون ریسمون بافتی و دنبال رابطه بودی در حالی که اون پسر شاید رو تو فاز ن ...

من دنبال رابطه نبودم ولی بهش وابسته شدم توقع نداشتم بعد اون همه مدت بهم اینجوری بگه حتی جلوی دوستم

من دنبال رابطه نبودم ولی بهش وابسته شدم توقع نداشتم بعد اون همه مدت بهم اینجوری بگه حتی جلوی دوستم

خب همین دیگه شاید تو وقتی وابسته شدی اون رو تو فاز نداشته و هیچ حسی بهت نداشته و صرفا واسش یه دوست معمولی بودی الآنم به نظرم باهاش ادامه نده چون بعدا تو رابطه توی یه سری موقعیت ها تو رو همینجوری تو بلاتکلیفی ول می‌کنه 

خب حس کردم این مدت به خودم خیانت کردم که با پسری موندم که نمیخوادمو کلا حرفامو بهش زدم گفتم پس چرا ب ...

اشتباه خودت بوده از اولکه بدون در نظر گرفتن هدف طرف مقابلت و تعیین حدومرز وارد یه رابطه شدی

حالا رابطه میخواد دوستی باشه میخواد عاطفی باه یا هرچیزی

تو از اولش میدونستی دوسش داری و قصدت باهاش چیه!باید هدف اون روعم سوال میکردی

کاربر‌قدیمی‌هستم💅_بعد‌از‌سومین‌تعلیقی‌مجدد‌و‌پرقدرت‌تر‌اومدم🥰

خب همین دیگه شاید تو وقتی وابسته شدی اون رو تو فاز نداشته و هیچ حسی بهت نداشته و صرفا واسش یه دوست م ...

اخه رفتاراش و حرفاش اینو نشون نمیداد😭😭😭میدونستم اونم قصدی داره ولی نمیخواست بگه

اشتباه خودت بوده از اولکه بدون در نظر گرفتن هدف طرف مقابلت و تعیین حدومرز وارد یه رابطه شدیحالا رابط ...

نه من قصدم جدی نبود ما صرفا دوست بودیم ولی خب حرفا و رفتارای اون بعد یه مدت نشون دهنده دوستی معمولی نبود

نه من قصدم جدی نبود ما صرفا دوست بودیم ولی خب حرفا و رفتارای اون بعد یه مدت نشون دهنده دوستی معمولی ...

پسرا میتونن اون چیزی ک نشون میدن نباشن

اینو هیچوقت یادت نره

کاربر‌قدیمی‌هستم💅_بعد‌از‌سومین‌تعلیقی‌مجدد‌و‌پرقدرت‌تر‌اومدم🥰