2777
2789
عنوان

خالم میخواد بره پیش دعانویس برای جدایی عروسش دعا بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 21 پست

بهش بگید اگه همچین دعایی بگیری حتما تاوان میدی و واقعا هم دعا تاوان سنگینی داره. کاش دست از سره عروس برداره ... خب جدا شده که شده، خانوم مطلقه 1000 برابر می ارزه به دختری که ازدواج نکرده ولی تو دورانه مجردیش هر غلطی با پسرا کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ادما تو یه رفتار تعریف نمیشن کلا ادم دلسوزیه خیلی به ما محبت داشته خیلی به خیریه ها کمک میکنه و ...

هر کار خیر و دلسوزی و هرچی در برابر حق الناسی که به خاطر ازار اون دخترش گردنش می افته  هیچه

حق الناس خیلی مهمه

مادرشوهر من که از همه عروساش بدش میاد

اون دیگه فرق داره این قبل ازدواج مخالف بود نفرت این به جایی رسیده که به ظلم تبدیل شده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بهش بگید اگه همچین دعایی بگیری حتما تاوان میدی و واقعا هم دعا تاوان سنگینی داره. کاش دست از سره عروس ...

میگم بهش واقعا 

میگه من دختر افتاب مهتاب ندیده فلان براش در نظر داشتم 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی