2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

46 بازدید | 5 پست

بچه ها به هرچی میخام‌فکر نکنم‌دقیقا مخم ب همون سمت کشیده میشه

دیگ دارم دیوونه میشم

مثلا میرم دستشویی میگم ب خدا و امامان نباید فکر کرد هی میگم فک نکن فکر نکن ولی یدفه فکر می‌کنم 

مغزم میره اون سمت

خیلی اذیتم 

قبلا اینجوری بودم خیلی ب یچیزی فک میکردم کلا وسواس فکری دارم ولی این مواردو دیگ‌ نمیتونم احساس گناه دارم

ببخشید خندیدم😂خودمم قبلابچه بودم میرفتم دسشویی همین افکارو داشتم

یا مثلا میخواستم بخوابم قبل خواب سناریو میچیدم بعد کنترل شخصیت ها از ذهنم خارج میشد هرکس تو سناریو هام یکاری میکرد و نمیتونستم کنترلش کنم وای چقدر حرص میخوردم سرش هرشب😂روانی بودم

ببخشید خندیدم😂خودمم قبلابچه بودم میرفتم دسشویی همین افکارو داشتمیا مثلا میخواستم بخوابم قبل خواب سن ...

ببخشید ولی همش وقتی چیزای نجسی میبینم همش یاد خدا میاد تو ذهنم😭😭😭خاک بر سرم

اصلا ناخواسته. جوری ک شرمم میشه بنویسم حتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی همش وقتی چیزای نجسی میبینم همش یاد خدا میاد تو ذهنم😭😭😭خاک بر سرماصلا ناخواسته. جوری ک ...

میدونم درکت میکنم در این صورت فکر‌نکنم گناه باشه چون واقعا دست خودت ادم نیست اذیت نکن خودتو موقعی ک اینطوری میشی حواستو پرت کن

میدونم درکت میکنم در این صورت فکر‌نکنم گناه باشه چون واقعا دست خودت ادم نیست اذیت نکن خودتو موقعی ک ...

بخدا حواسمو پرت میکنم انکار ذهنم لج میکنه

دو دیقه پرت میکنم باز لحظه اخرش میاد تو مغزم