2777
2789
عنوان

کاش دروغ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😳هو یعنی چی

شرمنده آخه پریدی بهم 

منظورم این بود که من الان اومدم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

این قشر کلا این مدلی هستن، کم پیش میاد سالم توشون باشه. اینم امیدوارم دروغ و پاپوش باشه، خیلی محبوب بود. 

ولی وقتی حریم ها بی ارزش بشن، نتیجه ای جز این نیست. این انتخاب نود درصد این مدل آدم هاست. اصراااار دارن به آزادی درحالی که نمیدونن یه سری ارزش ها برای حفظ خودشون هست

چیشده چیه قصیه

ی دختر۲۰ساله پیش پژمان جمشیدی اموزش بازیگری میدیده بعد ب دختره میگه میرسونمت خونتون یا تا ی مسیری میبرمت بعد درا ماشینو قفل میکنه دختره رو میبره توخونش و ب زور بهش تجاوز میکنه

دختره شکایت میکنه بعدچندماه پرسجو و تحقیق و.. مشخص شد کار پژمانه

و مشخص شد این دومین شاکیش هست اولی با حرف رضایت داده 

شرمنده آخه پریدی بهم منظورم این بود که من الان اومدم

دشمنت

بابا گور پدرشون اونا گند میزنن حرصشو ملت می خوره

اگه گناهی کرده حتما تقاصشو پس میده

بی گناهم باشه پای دار میره ولی بالای دار نمیره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

این قشر کلا این مدلی هستن، کم پیش میاد سالم توشون باشه. اینم امیدوارم دروغ و پاپوش باشه، خیلی محبوب ...

من فکر میکنم پر کثافت زندگی اکثر بازیگرا چون پولدارن 

ولی دیگه تجاوز نه

بی بند و باری با خواست هر دو طرف آره ولی اونطوری که دختره ادعا کرده یکم سخت و عجیبه باورش

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ی دختر۲۰ساله پیش پژمان جمشیدی اموزش بازیگری میدیده بعد ب دختره میگه میرسونمت خونتون یا تا ی مسیری می ...

ای وای خدایا توبه

ادم نمیشه حتی ب چشمشم اطمینان کنه 

واقعا کی فکرشو میکرد ایشون همچین کاری بکنه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

دشمنتبابا گور پدرشون اونا گند میزنن حرصشو ملت می خورهاگه گناهی کرده حتما تقاصشو پس میدهبی گناهم باشه ...

آره امیدوارم بیگناه باشه و آزاد شه

گناه کار باشه حتما باید مجازات بشه عبرت بشه واسه همکاراش 

ای وای خدایا توبهادم نمیشه حتی ب چشمشم اطمینان کنه واقعا کی فکرشو میکرد ایشون همچین کاری بکنه

من توقیلم زیرخاکی ک دیدمش ازش متنفر شدم اصلا حرف زدن وحرکاتش چندش بود متنفرم ازش

توی فیلم علفزار گفتم باریکلا چقدر با غیرته نگو خودشم متجاوز کثیفاصلا دنیا قشنگ نیست

حالا ثابت نشده گلم 

من سعی میکنم فعلا زود قضاوت نکنم 

ولی حقیقت داشته باشه واقعا کثیفه

من فکر میکنم پر کثافت زندگی اکثر بازیگرا چون پولدارن ولی دیگه تجاوز نهبی بند و باری با خواست هر دو ط ...

مگه کتایون ریاحی چندوقت پیش نگفت همین قضیه رو؟ 

اکثرا به خاطر تفکر اشتباهشون، مرز و حریمی برای خودشون ث دیگران قائل نیستن، و آسیب میبینن. ولی خوب خیلیا جسارت مطرح کردنش رو ندارن و میشه رازی تو سینه که خدا میدونه کی فاش کنن به خاطر فشار روانی