2777
2789
عنوان

امشب مهمون دارم نظر بدین خانما

361 بازدید | 20 پست

من شام مهمون دارم  غذا قیمه گزاشتم سالاد کاهو و ژله طالبی بنظرتون کمه؟ مهمون هم دوست شوهرم با خانمشه بنظر خودم باید یه چی دیگه هم درست کنم چی بزارم بنظرتون ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ مجلسيم بزار

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

سالاد ماکارونی.کتلت.سوپ .میشه بزاری.ولی درکل کافیه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اولین بار میان ؟ شما تا حالا خونش نرفتی؟ ی سالاد ماکارونی چیزی هم کاش نارش بذاری

نه اولین بار نیست سالی چندبار میان و میریم شوهرم گیره میگه زیاد شلوغ نکن سفره رو ولی رون نمیشه میگم کمه

هر چی تنوع کمتر خوشمزه تر  ، با صفا تر ، صمیمی تر ، 

مگه چیه چند نوع غذا درست کردن‌.. والله مهمون هم نمی دونه از چی بخوره گیج میشه و بهش هم نمیچسپه اگه یه نوع باشه آدم میدونه طعم غذا چطور بود ..

نظر منه دیگه نمیدونم . 

من وقتایی ک نمیتونم چن جور غذا درس کنم حالشو ندارم قیمع میزارم با بادمجون و گوجه و سیب زمینی سرخ شده تو ی ظرف دیگه با سس کچاپ تزئینش میکنم البته اگ مهمونام خودمونی باشن وگرنه اکثر اوقات کنار بیشتر غذا ها مرغ یا چلو گوشتم درس میکنم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.