2777
2789
چه مدته رژیمی و چقدر کاهش وزن داشتی عزیزم

عزیزم من پنج ماهه رژیم و ورزش شروع کردم باشگاه میرم فعلا 9 کیلو تا اینجا کم کردم و سایز هم کم کردم ایشالا بتونم ادامه بدم تا عید بهتر بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم و ورزشت چطوره عزیزم

رژیم کالری شماری انجام میدم همه چی میخورم ولی کم و به اندازه

ورزش هم باشگاه میرم یه روز در هفته بدنسازی با وسایل اگر بتونم روز های غیر باشگاه هم داخل خونه یا پیاده روی یا رقص با ایروبیک کار میکنم 

عزیزم من پنج ماهه رژیم و ورزش شروع کردم باشگاه میرم فعلا 9 کیلو تا اینجا کم کردم و سایز هم کم کردم ا ...

عالیهههه...یسوال داشتم

جسارتا این مدت دچار یبوست نشدی؟

کنکوری های نازنین،سوالی داشتید درخواست بدید راهنمایی میکنم.

عالیهههه...یسوال داشتمجسارتا این مدت دچار یبوست نشدی؟

بعضی وقتا شاید به ندرت اگه فست باشم یا اون روز کالری خیلی کمی خورده باشم ولی چون کالری شماری انجام میدم و همه چی میخورم اما کم و به اندازه زیاد واسم پیش نیومد

رژیم کالری شماری انجام میدم همه چی میخورم ولی کم و به اندازهورزش هم باشگاه میرم یه روز در هفته بدنسا ...

مرسی💚

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

بعضی وقتا شاید به ندرت اگه فست باشم یا اون روز کالری خیلی کمی خورده باشم ولی چون کالری شماری انجام م ...

خیلی ممنونممممم...امیدوارم خوب پیش بره براتون و به هدفت برسیییی

کنکوری های نازنین،سوالی داشتید درخواست بدید راهنمایی میکنم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز