من هردوتاشو داشتم گیرینچیک بهترین گزینه هست یا راهب
عروس هلندی بو میده و برزیلی زیاد سروصدا میکنه
میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :))))
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
عکساش تو گوشی قدیمیم هست الان ندارم من ۶ تا گرینچیک دارم رنگ نرمال از همشون خوشگلتره ، فقط حواست باشه اگه گرینچیک خریدی سنش کمتر از ۶ ماه باشه چون تنها بدیشون اینه اخلاشون ضعیفه سن بالا بگیری باهات کاملا خو نمیگیره و گاز زدنش از عروس و برزیلی خیلی دردناک تره تنها ایرادی که دارن همینه 😬
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
عکساش تو گوشی قدیمیم هست الان ندارم من ۶ تا گرینچیک دارم رنگ نرمال از همشون خوشگلتره ، فقط حواست باش ...
یکیم یادم رفت بگم گرینچیک خیییلی ناز داره مخصوصا اینکه عادت داره رو دستت به پشت بخوابه ، رسما میان ازم بوس میخوان هر بار بوسش میکنم چشاشو میبنده خوشش میاد ، گرینچیک داشته باشی حس میکنی یه گربه لوس داری !