2777
2789
عنوان

دعایی وجود داره بخونم بابام زن نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 78 پست

امشب بشین باهاش صحبت کن و تمام غم  دلتو بهش بگو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا مردا اینجوری ان ک تا وقتی زنشون زندس حتی ب بچهاشون پابندن. وقتی میمیره حتی پچه هام یادشون میره. اما زنا در هر شرایطی مادرن. اولا ک دیر ازدواج میکنن اگ همسرشون فوت کنه.. بعدم اگ ازدواج کنن منفعت بچهاشونو در نظر میگیرن. 

خدایا چی بود این موجود مرد که افریدی؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
من جات بودم موقع ازدواج خودمو مینداختم جلو ماشین که بهم بخورهحالا دفعه های دیگه هم خدا بزرگه

ببخشید اما شما چی میگی 

اگه واقعا ۱۴ سالته که همچین حرفی زدی 

چیزی نمیگم دیگه

میتونی شکایت کنی اگه خیلیییی بهت فشار اومد وازپدرت طلب نفقه بکنی

بحث مالی نیس 

اونو میرم یه کاری میکنم بعد کنکورم کارمیکنم

ولی خیلی تحت فشارم

کلا بعد فوت مامانم دخترزودرنج و وابسته ای شدم

دلم میخواد یکی بهم توجه کنه

دعای مؤثر برای جدایی و دل‌سردی

برای ایجاد بغض و سردی، این آیه را هفت بار بر روی شیرینی بخوانید و به هر دو طرف یا یکی از آن‌ها بدهید تا بخورند و از هم دل‌سرد و جدا شوند:

وَأَلْقَیْنَا بَیْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ کُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ وَیَسْعَوْنَ فِی الْأَرْضِ فَسَادًا وَاللَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُفْسِدِینَ

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من جات بودم موقع ازدواج خودمو مینداختم جلو ماشین که بهم بخورهحالا دفعه های دیگه هم خدا بزرگه

عجب پیشنهادی !!!

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود