2777
2789

یعنی چون خودشون نتونستن پزشک/پرستار ... بشن میان کلی فحاشی میکنن توهین میکنن!؟. درحالی که دوران کووید تنها شغلی که با تو اون دوران از جونشون گذشتن همینا بودن و میگفتین فرشته حالا دوباره بد شدن!؟ کسایی که شبانه روزی برای نجات جون ادما تلاش میکنن نباید انقدر با نامردی قضاوت بشن و توهین بشنون. 

کمی هم مطالعه داشته باشید و اگاهی کسب کنید. نادانی چیز خوبی نیست که روش پا فشاری هم میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه ؟

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

حسادت نیست ولی وقتی اکثریت مردم از نحوه ی برخوردشون ناراضی هستند و گلایه دارن، پس حتما یک چیزی هست

اگثر مردم ؟؟ من امروز بیمارستان بودم واقعا اعصابم خرد شد خانواده یقه دکتر گرفته بودن که ما نمیخواییم ازمایش بگیرید از بچمون دکتر هم برای تشخیص نیاز به ازمایش داشت 

یا قتل دکتر ها و کتک کاری ... خبری که هرروز میشنویم اصلا کار درستی نیست. کادر درمان ایران واقعا عالین 

پیشنهاد میکنم فیلمthe pitt ببینید و قدر بیمارستان های ایران بدونید 

ببین عزیزم گاهی میبینم که رفتار بد از طرف کادر درمانه البته نه همشون.. قبول دارم که فشار روشونه اما خب بالاخره هر شغلی سختی های خودشو داره و اونا خودشون این شغل و سختی هاشو پذیرفتن پس همیشه بحث حسادت نیست

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
چی؟

فکرکردم دوستم ریحانه هستی عشق صورتیه

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

ببین عزیزم گاهی میبینم که رفتار بد از طرف کادر درمانه البته نه همشون.. قبول دارم که فشار روشونه اما ...

من خودم کادر درمان نیستم ولی از نزدیکان هستن. اونا با کلی انگیزه و نیت خیر وارد این راه شدن اما خب شرایطی که براشون فراهم شده ، اساتید و... باعث شدن دیگ انرژی براشون نمونه 

حتی خودکشی میکنن خیلیاشون بیشترین خودکشی برای کادر درمانه چون نه تنها ازشون تشکرنمیشه بلکه توهین هم میشنون

ببین عزیزم گاهی میبینم که رفتار بد از طرف کادر درمانه البته نه همشون.. قبول دارم که فشار روشونه اما ...

تعرفه من نه ماه عقبه من همچین چیزی انتخاب نکرده بودم پولم رو میخوام 

با این همه استرس و فشار کاری حقوقا خیلی پایینه 

همه پرستارای با سابقه و کاربلد و حرفه ای دارن از این حرفه میرن و شغل های دیگه دارن خیلی فرق داره که توشیفت نیروی باسابقه باشه یا همه مبتدی و طرحی باشن هر کدومشون سرمایه آن

زمانی متوجه میشید که خیلی دیره 

جوجه پرستار