2777
2789

من از بچگی با عمه هام بزرگ شدم همسن هستیم ازدواجم کردیم و کلا خوشیم باهم 

بعد من قبلا ک مجرد بودم عاشق یه شخص بودم خیلی زیاااد 

ولی اون خائن و هول بود و خیلیم آزارم داد

از قضا منم ک با عمه هام دوستم اینا شدن سنگ صبور روزهای سختم و یه دخترعمه دارم ک دخترعمه بزرگمه ک ب اون واسطه جاش میدادیم توی جمع...این دقیقااا از عشق من و رابطه سابق من خبر داشت و درجریان بود حتی باهاش درد و دلم کردم

بعد ازدواجم از عمم شنیدم ک پی وی اون پسرو توی گوشی این دختر دیده و دختره رفته با هموووون آدم ریخته روهم!!!!

اما پسره خبر نداشت ک این فامیل منه اصلا!!!!

خلاصه عصبی شدم و ب گوشش رسید ک لو رفته و عمه هام فهمیدن و سرزنشش کردن گفت بخدا من باهاش نبودم چت ساده بوده و خودش اومده دایرکتم و الانم باهاش هیچگونه ارتباطی من ندارم

امااا حتی الانم جزو فالوورهای همون پسره ست🤔🤔🤔

اومدن شهرمون با مادرش من رو دلم پا گذاشتم دعوتشم کردم اومدن خونمون غذاخوردن و رفتن 

رفته پشت سرم ب عمه هام گفته وای چقد غذاش بد بود چقد خونش زشت بود با اینکه انقد ادعا داره اصلااا خوب نبودددد

اینم بدونید خونم عاااالیه دستپختم عاااالیه 

واقعا نمیدونم چکارم داره یکسره داره بمن میزنه

بگید چکارکنممم خیلی عصبی اممم خیللللی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اون پسره رو کنسل کردی مهم نباشه برات

ب نظرم پاشو تو زندگیت باز نکن. دعوت میکنی، جلو شوهرت چیزی از اون پسره نگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به یه ورت هم نباشه چرا باید ناراحت باشی اون پسره که خائن بوده همون بهتر با این بوده خلایق هرچه لایق غذا و خونه هم چرا باید واست مهم باشه اصلا چی میگه ول کن بابا هرکی هم اومد خبر اورد واست بگو نظر کسی واسم مهم نیست تموم

دیگه اون پسره رو کنسل کردی مهم نباشه براتب نظرم پاشو تو زندگیت باز نکن. دعوت میکنی، جلو شوهرت چیزی ا ...

ن باهاشون رفت امدی انچنانی نداریم ما 

اما از این میسوزم ک چرا انقد نمک ب حرومه

به یه ورت هم نباشه چرا باید ناراحت باشی اون پسره که خائن بوده همون بهتر با این بوده خلایق هرچه لایق ...

بهم گفت تو دنبالش بودی الان دیدی منو دوس داره میخوای بترکی☹️☹️☹️☹️

اصلا پشیمون یا ناراحت نیست ک من فهمیدم با عشق سابقم دوست شده و گفت منو دوس داره تورو محل نمیزاشته دا ...

اصلا بره با هر خری 

چه اهمیتی داره 

این مساله اتفاقا یه کلیدی هست برای تو 

تا بگردی توی خودت و بپرسی از خودت 

چرا برات مهمه که با اون بود 

آیا از چیزی می‌ترسی 

چه اهمیتی داره دو تا آدم غیر ارزشمند با هم باشند یا نه 

من که خط زدمش

اصلا بره با هر خری چه اهمیتی داره این مساله اتفاقا یه کلیدی هست برای تو تا بگردی توی خودت و بپرسی از ...

بیشتر از این ترسیدم ک یسری کلاس پیش اون پسره گذاشتم رفته باشه منو لو داده باشه 

ن باهاشون رفت امدی انچنانی نداریم ما اما از این میسوزم ک چرا انقد نمک ب حرومه

حساسش نکن. فک میکنه حالا کیو به دست آورده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".