2777
2789
عنوان

یه نکته مهم بگم در خصوص پژمان جمشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باور نمیکنم 

خودم دوست پسر بازیگر داشتم، دیدم دخترا مخصوصا سن کما چجوری با جونو دل حاضر بودن باهاش باشن 

طرف سوار ماشینش شده تا اپارتمانش رفته بعد نمیدونسته ممکنه هر اتفاقی بیوفته

بازم قضاوت نمیکنم الله علم انشاالله حق به حقدار برسه

ایشون در هرصورت بازیگر هستن و فوتبالیست سابق ،که تو هردو موفق بودن

نه تو فوتبال نه هنرپیشگی موفق بودن 

البته نظر شخصی من اینه 

نظر شما هم محترم 

اما در مورد اینکه بازیگر و فوتبالیست بودن 

پس رفتار نابهنجار ندارن......... 

👈اشتباه و کاملا بی ربط 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

درسته، به آقایون هم کم ظلم نمیشه از طرف خانمها

بله دقیقا ،یه سری میگن چون خانم بوده درست گفته ،هستن خانوم هایی که دارن هر غلطی میکنن و هزار تا کثافت ازشون میباره ،بنظرم وقتی از جریانات تو پرونده خبر نداریم از اون خانوم هم دفاع نکنیم

نه تو فوتبال نه هنرپیشگی موفق بودن البته نظر شخصی من اینه نظر شما هم محترم اما در مورد اینکه بازیگر ...

بله درسته 

اما گفتم ،وقتی اوج که میگیرن یه سری ها برای زمین زدنشون و موفق شدن خودشون میان با آبروی آدم های معروف بازی میکنن ،شاید آقای جمشیدی تو جهان معروف نباشن ،اما تو ایران معروف بودن

اتهام حسام نواب صفوی چجوری همه باور کردن؟؟؟مگه تو جزییات پرونده بودن؟؟؟مگه حسام نواب صفوی احتیاجی به پول یه خونه ۶۰متری داشته؟؟

چجوری میشه پژمان جمشیدی یهو پسر پیغمبر میشه اما حسام نواب صفوی پسر شیطانی؟؟؟

نه الکی طرفداری کنید نه محکوم کنید بذارید زمان مشخص کنه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اتهام حسام نواب صفوی چجوری همه باور کردن؟؟؟مگه تو جزییات پرونده بودن؟؟؟مگه حسام نواب صفوی احتیاجی به ...

من الان از آقای جمشیدی دفاعی نکردم ،من فقط گفتم ممکنه بخوان با آبروی آدم بازی کنن 

در خصوص آقای حسام نواب صفوی هم من گفتم باور کردم و درخصوص ایشون نظر دادم؟

من الان از آقای جمشیدی دفاعی نکردم ،من فقط گفتم ممکنه بخوان با آبروی آدم بازی کنن در خصوص آقای حسام ...

همینکه هنوز از جزییات پرونده خبری نیست شما میای میگی بهش ظلم شده یعنی نمیخوای باور کنی از هرکسی هرچیزی برمیاد

واسه حسام نواب صفوی هم مردم قبل از اینکه حکمش بیاد در موردش قضاوت کردن و بایکوتش کردن

دنیای مجازی واسه ادمای مشهور خیلی جای خطرناکیه...