2777
2789

من از بچگی با عمه هام بزرگ شدم همسن هستیم ازدواجم کردیم و کلا خوشیم باهم 

بعد من قبلا ک مجرد بودم عاشق یه شخص بودم خیلی زیاااد 

ولی اون خائن و هول بود و خیلیم آزارم داد

از قضا منم ک با عمه هام دوستم اینا شدن سنگ صبور روزهای سختم و یه دخترعمه دارم ک دخترعمه بزرگمه ک ب اون واسطه جاش میدادیم توی جمع...این دقیقااا از عشق من و رابطه سابق من خبر داشت و درجریان بود حتی باهاش درد و دلم کردم

بعد ازدواجم از عمم شنیدم ک پی وی اون پسرو توی گوشی این دختر دیده و دختره رفته با هموووون آدم ریخته روهم!!!!

اما پسره خبر نداشت ک این فامیل منه اصلا!!!!

خلاصه عصبی شدم و ب گوشش رسید ک لو رفته و عمه هام فهمیدن و سرزنشش کردن گفت بخدا من باهاش نبودم چت ساده بوده و خودش اومده دایرکتم و الانم باهاش هیچگونه ارتباطی من ندارم

امااا حتی الانم جزو فالوورهای همون پسره ست🤔🤔🤔

اومدن شهرمون با مادرش من رو دلم پا گذاشتم دعوتشم کردم اومدن خونمون غذاخوردن و رفتن 

رفته پشت سرم ب عمه هام گفته وای چقد غذاش بد بود چقد خونش زشت بود با اینکه انقد ادعا داره اصلااا خوب نبودددد

اینم بدونید خونم عاااالیه دستپختم عاااالیه 

واقعا نمیدونم چکارم داره یکسره داره بمن میزنه

بگید چکارکنممم خیلی عصبی اممم خیللللی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس نمیکنی کار تو زشت تره وقتی شوهر داری و میگی اون آدم بد بوده چرا الان که باید متعهد به یکی دیگه باشی رو اون پسره حساسی و تو فکرته که چرا رفته با اکست دختر عمت به تو چه دیگه نه شوهرت طرف نه دوس پسرت با هر کس خواست میتونه بره چیکار داری 

تو بودی ناراحت نمیشدی؟؟؟خودتو بزار جا من

نه من آدمی که به قول خودت هول و بد بوده و الان ازدواج کردی و شوهرت خوبه بدا چی ناراحت شم‌که یه آدم بدرد نخور از دست دادم‌ بعدا ام دیگه شما جدا شدین میتونه اکست با هر کی خواست رل بزنه رابطه دو طرفه هست فقط که دختر عمت نچسبیده پسره ام خوشش اومده بنظرم‌محل نزار هی همش بزنی دوروز دیگه شوهرت ام‌میفهمه هم نسبت بهت حساس میشه هم‌ نمیزاره با فامیلت رفت و آمد کنی