2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 36 پست
زیاد نبوده،ده دوازده بار،ولی این دو سه ماه آخر که خودش وضع محل کارش کمی ریخت بهم و کمی جیبش خالی تر ...

دسته بزن و عصبانیتش بخاطر مواد شه عزیزم 

نمیدونم با این اوصافی که گفتی صدقه زیاد بده 

چون تهران اصلا اوضاعش خوب نیست 

ممکنه اشتباه کنه.... 

یا تو باهاش پاشو برو تهران 

چون تهران اصلا اوضاع خوبی نداره خیلی بده متاسفانه 

زیاد نبوده،ده دوازده بار،ولی این دو سه ماه آخر که خودش وضع محل کارش کمی ریخت بهم و کمی جیبش خالی تر ...

الان بشین خوبی ها و بدی هاشو بنویس 

بعد یه مشاور خوب پیدا کن ازش مشورت بگیر 

وقتی هم برگشت باهاش صحبت کن ببین مزه 

دهنش چیه چجوریه 

الان تو این 10 روز یه زنگ یا پیام بهم ندادین؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دسته بزن و عصبانیتش بخاطر مواد شه عزیزم نمیدونم با این اوصافی که گفتی صدقه زیاد بده چون تهران اصلا ا ...

تهران کجاش بده؟

بستگی ب طرف داره

از تهران شماها غول ساختید ندیده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ته دلت همسرت و زندگیت  رو دوست داری ،که کاملا طبیعیه 

اما دوست داشتن تا یه جایی منطقیه و نباید اجازه بدی از حریم ها عبور کنه 

حمایت های خونواده شما باعث شده همسرت بد عادت بشه ،شما که خونواده خوبی داری ،همون بار اول که شمارو کتک زد باید جلوش درمیومدی ،چرا گذاشتی بگذره و عادت کنه به رفتار غلط 

الان هم میگی سابقه مواد داره و نداشتن درآمد، فشار اعصاب بهش میاره ،تو این شرایط نفرستش تنها بره شهر دیگه اونم مثل تهران 

الان بره ،باید کلی حواست بره سمتش ،راه خوبی برای ایجاد ارامش نیست برات 

با احترام

می‌دونم الان حمله می کنید بهم ولی ۱۲ بار برای ۱۲ سال زندگی کتک زیادی نیست

می‌دونم هیچ مردی حق زدن ندارها..ولی متأسفانه تو ایران زیادن اینجور مردها....بازم میگم حق زدن ندارها ...ولی نمی ارزه به آینده نامعلوم بعد جدایی

بهتر نیست با زندگی و شادی صلح کنید و یه روش تازه برای زندگیتون انتخاب کنید.

تهران کجاش بده؟بستگی ب طرف دارهاز تهران شماها غول ساختید ندیده

اتفاقا خیلی افتضاحه 

آدم امنیت روانی نداره اونجا.... 

البته بعضی مناطق‌ش بهتره ولی خب بعضی جاها آدم میره فک میکنه اومده خارج ایران نیست دیگه 

متاسفانه باعث ازبین رفتن امنیت روانی آدما میشه 

شماها هم نمیدونم کی میخواید بفهمید که زیاده روی 

بعضی زنا ربطی به ذات مردا نداره 

مطمئنم اگه شماها هم همنقدر هورمون مردانه داشتین 

خیلی زودتر از بقیه وا میدادین..... 

وقتی دست برن داره تو فقط خورد و شکننده میشی نرو تا بترسه دیگه تکرار نکنه کارشو کار نباشه اسنپی چیزی ...

نه عزیزم کار میکنه بنده خدا الانم که قهریم پا شده رفته تهران،اصلا بیکار نمیمونه ولی خب مثلا یه مدت کارگاه بلوک سازی داشتیم،الانم چند ساله مربی آموزشگاه رانندگی

تهران کجاش بده؟بستگی ب طرف دارهاز تهران شماها غول ساختید ندیده

تهران اصلا بد نیست 

منظور دوستمون اینه ،ممکنه فشار اعصاب باعث بشه با چیزایی روبرو بشه که اوضاع اخلاقی یا مالیش بدتر بشه ....

زیاد نبوده ده دوازده بار؟!😐😐 این زیاد نیس از نظر شما؟😑

مرد هر چقدرم مشکل مالی و کاری داشته باشه حق دست درازی نداره و شما داری کارشو توجیح میکنی اصلا ربط به کارش نده چون توجیحی نداره

شما هر چیهم بگی اون حق کتک نداره کلا بی مسعولیته و نمیخاد تغییر کنه و به یه اب باریکه راضیه 

چرا تو شهر خودتون کار پیدا نمیکنه؟ بهانه هاشم زیاده ماشین خرابه جا خواب نیس.

پدرتم اشتباه کرده پول رهن خونه رو اونموقع داده این حمایت کردناس که ادما پررو میشن اونوقت پول پدرتو داده؟! مسلما نه

مطمعنی ترک‌کرده؟!! چون این رفتار ادمای سالم نیس فحاشی و کتک کاری 

دسته بزن و عصبانیتش بخاطر مواد شه عزیزم نمیدونم با این اوصافی که گفتی صدقه زیاد بده چون تهران اصلا ا ...

قبلا زندگی کردیم چند سال تهران،الان که اون نیومد آشتی کنه،با هم قهریم رفته تهران خیر سرش کار کنه

نه عزیزم کار میکنه بنده خدا الانم که قهریم پا شده رفته تهران،اصلا بیکار نمیمونه ولی خب مثلا یه مدت ک ...

خب پس نمیخواد حساس شی سر در آمد فقط یه مدت نرو خونه تا بفهمه بزرگتر داری حواسش هست دیگه از این کارا نکنه

تهران اصلا بد نیست منظور دوستمون اینه ،ممکنه فشار اعصاب باعث بشه با چیزایی روبرو بشه که اوضاع اخلاقی ...

ممنون عزیزم ولی کلا داره ی چیز دیگه میگه ایشون😂😂😂

انگار خانمایی ک تهران زندگی می‌کنند همشون خرابند

اون خانما هم بخاطر پول میان سمت طرف . همسر استاتر آه در بساط نداره چطور میخان از راه بدردش کنند

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
زیاد نبوده ده دوازده بار؟!😐😐 این زیاد نیس از نظر شما؟😑مرد هر چقدرم مشکل مالی و کاری داشته باشه حق ...

پدرم حتی یه موقع چهارصد و پنج خشک گرفت انداخت زیر پاش البته بعدا شوهرم پسش داد ولی کلا به احترام من پدر و مادرم خیلی بهش احترام میگذاشتن،منم همش میگفتم تو شهر خودمون خیلی شناخته شده ایم ،میگفتم صدامون جلو مردم بالا نیاد آبرو داری میکردم،یعنی اگه پام میرفت دادگاه عین توپ تو کل شهر صدا میداد که دختر فلانی مراجعه کرده،بعدشم خدایی خصلت های خیلی خوب زیادی داره اصلا یبار تو این دوازده سال بهم گیر نداده برای رفتن جایی برای هر کاری که دوس دارم انجام بدم،اصلا آدم سخت گیری نیست کلا برای هر چی ولی متاسفانه برای مسائل مهم هم بیخیال هست مثلا الان ده روز من قهرم نیومد بگه آقا اشتباه کردم اومدم زنم رو ببرم همینجوری ساکت وایساد الانم که رفته تهران نمیدونم میخواد بگه به حرفت گوش دادم رفتم تهران یا میخواد بگه اصلا برام اهمیت نداره قهر تو من دارم زندگی خودم رو میکنم

خب پس نمیخواد حساس شی سر در آمد فقط یه مدت نرو خونه تا بفهمه بزرگتر داری حواسش هست دیگه از این کارا ...

عزیزم من اصلا مشکل درآمد ندارم میگم خودم خودکفام،ولی از اخلاقش اعصابم به هم میریزه البته اینم بگم خودمم به شدت آدم وسواس و عصبی هستم،اما اصلا زنی نیستم که خرج رو دستش بزارم یا اذیتش کنم،

الان بشین خوبی ها و بدی هاشو بنویس بعد یه مشاور خوب پیدا کن ازش مشورت بگیر وقتی هم برگشت باهاش صحبت ...

نه متاسفانه،مامانم هم همین میگه،میگه حداقل باید یه زنگی پیامی چیزی بهت میداد،چرا اینقدر بیخیال،بابام هم میگه از خداشه جدا بشه،ولی من خودم میدونم دوستم داره اما آدم به شدت مغروریه