2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرم پرستاره سر کارم میره بگو ازش بپرسم خونس امشب

مرسی عزیزم

سوالم اینه که

آمپول آپوتل و ب کمپلکس و کتورولاک رو میشه همزمان داخل سرم قندی ریخت؟

تداخل ندارن؟

._.

بفرما فرزندم

خانوم پرستار عزیز

منم یک سوال دارم

فدات شم، اینکه یکنفر تو بخش نوزادان کار میکنه، منظورم همون پرستار بخش نوزادان هست، درحقیقت همون « پرستار» هست یا درس یا رشته جدایی خونده؟ و اینکه چجوری یکنفر تو یه بخش خاص میره و فعالیت میکنه؟

فدات شم، من یه دکترا گرفتم میخوام برگردم به رشته محبوب پرستاری ام، دیگه نمیخوام ایندفعه اشتباه کنم، میخوام تو بخش نوزادان باشم، به من بگید همون رشته « پرستاری» کنکور بدم، به خواسته ام میرسم؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلامآمپول آپوتل و ب کمپلکس و کتورولاک رو میشه همزمان داخل سرم قندی ریخت؟تداخل ندارن؟

نه گلم مشکلی نداره ـولی بهتره که تو مرکز درمانی یا درمانگاه تزریق بشه 

توی خونه اصلا اصولی نیست که تزریق انجام بشه

خانوم پرستار عزیزمنم یک سوال دارمفدات شم، اینکه یکنفر تو بخش نوزادان کار میکنه، منظورم همون پرستار ب ...

سلام بله گمونم منظورت ان ای سیو یا اطفال 

باید 4سال پرستاری بخونی 

بخش اطفال خیلی سخته تاحالا تجربه کار در بخش اطفال و نوزاد را داشتی؟ 

سلام بله گمونم منظورت ان ای سیو یا اطفال باید 4سال پرستاری بخونی بخش اطفال خیلی سخته تاحالا تجربه کا ...

نه فداتون شم

من دانشجو دکترای ایران شناسی هستم، الان مشاور گرفتم کلا دوباره از اول تجربی بخونم و کنکور بدم. برگشتم به عشق همیشگی ام. امیدوارم بتونم امسال قبول بشم. راه سختی در پیش دارم، ولی از پا نخواهم نشست، ما زنده به آنیم که آرام نشینیم.    موجیم که آسودگی ما عدم ماست!

دوره های امداد رو گذروندم تمام کار شبه پزشکی ام تو خونه بوده 😅😅😅😅😅😅. منظورم بخشی هست که نوزادهای تازه متولد شده هستن 😍😍😍😍. بر چه اساسی یکنفر در بخشی کار میکنه؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام بله گمونم منظورت ان ای سیو یا اطفال باید 4سال پرستاری بخونی بخش اطفال خیلی سخته تاحالا تجربه کا ...

معذرت میخوام شما رو سوال پیچ میکنم. قطعا خسته هستید، ولی از اون جهت که نمیخوام اشتباه کنم، و اینبار به خواسته قلبم، تمام و کمال برسم، میخوام تحقیقات کامل داشته باشم.

اولین قدم اینه که شما پرستاری رو قبول بشید تا بعد خدا چی بخاد

سلام ببخشید 

شما اطلاع داری از اعزام پرستار به حج واجب که شرایطش چیه؟

هزینه هم پرستار باید بده یا نه

و اینکه حق ماموریت چقدره؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.