2777
2789

بعضیا میگن هفت ماهه‌ام بعضیام میگن ADHD(مطمعنم ای دی اچ دی نیستم) ولی مثلا تو مدرسه بودم امتحان میدادم زودتر از همه دقایق اول بلند میشدم و دست خودم نبود 

با تلفن صحبت میکنم راه میرم نمیتونم یه جا بشینم 

هیجاناتم بالاست خیلی 

ی تایم خیلی شاددمممم بعد یهو حالم عوض میشه و انگار خونه داره منو میخورههه(اینم بی تاثیر نیست پشت کنکوریم و همش تو خونه🤦🏻‍♀️)

خیلیم شیطنت دارم دست خودمم نیست

و اینم بگم معلممون بهم گفت حافظت استثنائیه یه عدد ده رقمی گذاشت جلوم و سریع برداشت آخر کلاس ازم پرسید و رقمارو دقیق بهش گفتم فقط با همون نگاه و در غیابمم به دانش آموزا گفته بود ADHD دارم حالا شوخی یا جدیشو نمیدونم 

مشکل اینه نمیتونم خودمو کنترل کنم

چیکار کنیم برای درمان این بیماری که نمیدونم چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر انگار اضطراب داری و هیجاننشونه های ای دی اچ دی هست ولی باید بری مشاور تست انجام بدی

خانوادم باور نمیکنن 

افت تحصیلی هم داشتم 

منی که معدلم بیست بود به قعرررر کشیده شد