2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلاهات‌و بفروش

644 بازدید | 85 پست

دوستان ما عقدیم و داریم خونه ای ک قراره میریم توش باسازی میکنیم وضعیت پدر شوهرم خوبه اما این ماه دستشون خالیه ولی ماه بعد اخراش پول دستشون میاد زیاد الان همسرم به من پیام داده کادو های طلایی ک روز عقد دادیم بده بفروشم برم پول نقاش خونه رو بدم ولی من اگر بدم اون طلاهامو مامانم قشنگ منو خفه میکنه نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مادرتم حق داره اصلاراه نداره یه کم صبرکنید تاپول دستشون بیاد؟

راه داره خوب اون خونه درسته ما قراره توش زندگی کنیم ولی به اسم پدرشه خوب چرا من بفروشم مادرش یه عالمه داره 

اخه از یه طرف حق داره واقعا میگه وقتی دستشون خالی بود چرا عجله کردن توی‌یکسال عقد بمونین عروسی کنن ی ...

ببین من همون اول هم گفتم من اصلا کاری به حرف شوهرت ندارم باید باهم حرف بزنید ولی از الان نباید نگاهت به دهن مادرت باشه ،شوهرتم همین طور