2777
2789
عنوان

کی رژیم فستینگ گرفته یا بلده

58 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من میخوام رژیم فستینگ بگیرم ولی نمیدونم برای روزای اول چند ساعت باید بکیرم میشه راهنماییم کنید 

اکه کسیم گروهش داره ممنون میشم عضوم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ ۱۶ گرفتم یک کیلو چاق شدم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

برای اینکه دچار سردرد و بی‌حالی نشید حتما الکترولیت مثل نمک دریا اندازه یک چهارم قاشق چایخوری در یک لیوان آب مصرف کنید تا یک قاشق چایخوری هم می‌تونید مصرف کنید.مصرف آب زیاد و کربوهیدرات و قند در حد نرمال و تبدیل به لایف استایل بشه نه رژیم چون جواب نمی‌ده،اگر برای کاهش وزن بود و دچار استاپ وزنی شدید برید سمت فست 24 و 36 البته بعد از یکماه  فست 16 و 8.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.