2777
2789
عنوان

شوهرم ب هردستاویزی چنگ میزنه باهاش زندگی کنم😒🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 34 پست
حالا امشب میدونین چی گفته😐😂گفت زنگ زدم دفتر مرجعم اجازه گرفتم یکیو صیغه کنم😂😂😂😂

احتمالا مرجع میخواسته ننه خودشو پیشکش کنه...چقدددددد عصبی شدم . از طرف خودشون برای زندگی بقیه فتوا میدن اشغالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شرایط توام ولی شوهر من اصلا دوس نداره برگردم، کلا دوسم نداره🙂 اونم گفته طلاق نمیدم

الان چون وقت دادگاه داریم برام الزام به تمکین زده الکی هی برام پیام عاشقونه میفرسته فک کرده خرم نمیفهمم بحاطر مدرک اینکارو میکنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
احتمالا مرجع میخواسته ننه خودشو پیشکش کنه...چقدددددد عصبی شدم . از طرف خودشون برای زندگی بقیه فتوا م ...

چرت میگه داره دروغ میگه تحریکم کنه ک زندگی کنم

چرت میگه مگه صیغه کشکه بعدشم من حتی تو قهرم ازش تمکین میکنم نفله رو

منو دوست نداره فقط واس ترس ابروش طلاق نمیده میشناسمش.. اگه دوست داشت کتک نمیزد..

دیدم کسیو که زنشو خیلی دوست داره حتی پدر مادر خواهر هاشو ول کرده بخاطر حرف زنش اما چندین بار مثل سگ کتکش زده 

دید زنش دیگه ادم بشو نیس دارو ندارش هم زده به اسم زنه 

حالا امشب میدونین چی گفته😐😂گفت زنگ زدم دفتر مرجعم اجازه گرفتم یکیو صیغه کنم😂😂😂😂

الان تو هم اینجا نشستی؟!

پاشو برو خفه اش کن یا طلاق بده مهریه رو بذار اجرا طلاق رو بگیر توافقی حالا مدت زمان کمتری می گیره ولی حالا که نمیشه برو طلاق بگیر

رفته واسه من زن صیغه کنه😒😒😒😒

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

بعضیا چون بلد نیستن کتک میزننبلد نیستن خوب حرف بزننبلد نیستن خشمشونو کنترل کنن و...‌

خونواده خودشم میزنه ب موقع دعوا

دکتر براش قرص ضداسترس اضطراب تجویز کرده نمیخوره

خونواده خودشم میزنه ب موقع دعوادکتر براش قرص ضداسترس اضطراب تجویز کرده نمیخوره

بلد نیست خودشو کنترل کنه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
چرت میگه داره دروغ میگه تحریکم کنه ک زندگی کنمچرت میگه مگه صیغه کشکه بعدشم من حتی تو قهرم ازش تمکین ...

فک نکن اینجوریه مملکت بی در و پیکره همین بابای خودم رفت پنهانی و غیر قانونی زن گرفت واسه اون عفریته ۱۰۰تا سکه مهر کرد حالا ازش میترسه سکه هاش بزاره اجرا مجبوره زندگی کنه باهاش

متولد ۱۳۶۹ هستم 
دیدم کسیو که زنشو خیلی دوست داره حتی پدر مادر خواهر هاشو ول کرده بخاطر حرف زنش اما چندین بار مثل سگ ...

این دعانویس داشته😂

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
الان تو هم اینجا نشستی؟!پاشو برو خفه اش کن یا طلاق بده مهریه رو بذار اجرا طلاق رو بگیر توافقی حالا م ...

زر میزنه هرگوهی باشه خیانت نمیکنه فقط داره میترسونتم 

منم ی برنامه هایی دارم..

امشب بهش میگم بیارش اینجا ۳ تایی بیشتر خوش میگذره تا بفهمه نترسیدم😂