2777
2789
عنوان

کانتورینگ صورت کیا انجام دادن

52 بازدید | 11 پست

من خیلی دوست دارم تغییر کنم صورتم واقعا لاغر شده اما میترستم برم بعد ها دیگه نمیخوام انجام بدمصورتم با همون یبار افتادگی پیدا کنه  در اینده

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد میتونی هزینه کنی؟ اگه کانتورینگ کنی باید بهترین فیلرو تزریق کنی بعدا اسیبزا نباشه برات و بری پزش ...

من سر در نمیارم اگه بخوام جای خوب برم فیلر خوب استفاده کنم 

میتونم خودم فیلر بخرم پول دست مزد بپم هزینش نهایت چقده

من سر در نمیارم اگه بخوام جای خوب برم فیلر خوب استفاده کنم میتونم خودم فیلر بخرم پول دست مزد بپم هزی ...

نهه اصلا اینکارو نکن ب غیر از دکتر درست حسابی جایی نرو نده کسی

کدوم شهری من توی تهران کرج بلدم

نهه اصلا اینکارو نکن ب غیر از دکتر درست حسابی جایی نرو نده کسیکدوم شهری من توی تهران کرج بلدم

منم تهرانم جای خوب پزشک خوب یا کلینیک خوب بهم معرفی کنید اگه میشناسی

منم تهرانم جای خوب پزشک خوب یا کلینیک خوب بهم معرفی کنید اگه میشناسی

تو اینستا سرچ کن نگین بیوتی سعادت اباده

من خودم کرجم راهم دوره وگرنه میرفتم اونجا باید بری مشاوره اول بگه چی نیاز داره صورتت ولی اگه خیلی لاغر باشی و بی زاویه باشه صورتت ۲۰ تومن ب بالا خرجت درمیاد

تو اینستا سرچ کن نگین بیوتی سعادت ابادهمن خودم کرجم راهم دوره وگرنه میرفتم اونجا باید بری مشاوره اول ...

اره خیلی لاغره صورتم

اره خیلی لاغره صورتم

کاش عکس میزاشتی زود برمیداشتی

مثلا من خودم صورتم گرده پره بخوام باید برم یدونه چونه بزنم فقط در حد ۲ سیسی لبمم عادیع ۱ میخاد

ولی کسی که صورتش لاغر باشه باید خیلی تزریق کنه سیب گونه و شقیقه و فک و چونه و لبو...

کاش عکس میزاشتی زود برمیداشتیمثلا من خودم صورتم گرده پره بخوام باید برم یدونه چونه بزنم فقط در حد ۲ ...

اوق پس کارم زارهههه