2777
2789
عنوان

وسایلام و جمع کردم با پارتنرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 51 پست

نرو لطفا

به پسره بگو یه فکر جدید داری 

کم کم درستش کن

نرو ببین بابات میره از طرف به جرم اغفالت شکایت میکنه پسره هم برا گیر نبودن پس ت میاره اونوقت باید برگردی خونه ای که‌جهنم تر از قبله

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میرم که راضی بشن وگرنه طاقت دوریشون ندارم من😭😭چقدر صبر دیگه بریدیمم

دیگه باهات لج میشن

و پارتنرت پررو میشه بعدن

ببین زندگی همیشه گل و بلبل نمیمونه

فردا روزی وسط بحثاتون بهت

میگه تو خانوادتو ول کردی

حق دارن والا

۱۵سال ازت بزرگ تره

من جای خانوادت بود یه جوری حال پسره میگرفتم که دیگه نیاد چون نرمال نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اینکارو کنی خیلی ظلمه در حق پدر مادرت صبوری کن راضی میشن کم کم خودتو بی عذت نکن اون مرد هم ممکنه فرد ...

نمیشن به پاشون افتادیم دیگه رک برگشت گفت نعوذ بالله پیغمبر هم بیاد من راضی نمیشم تموم کن فقط همین گفت

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
من راضیشون میکنم

چجوری

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

پدرا وقتی انقدر لج میکنن مثل شیر وحشی میشن باهاش در نیفت برا قدرتش لهت میکنه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ببین از منی که همچین کاری رو کردم به تو نصیحت نکن!

شما میشه توضیح بدی چیشد

این ره که تو میروی به ترکستان است...

بری قطعا بدبخت میشی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

پسره اگه بخوادت دنیا رو به آتیش میکشه ۲۰سال پات می مونه برا دل اون خراب نکن زندگیتو بابات هرگزززز نمیاد بگه غلط کردم

پسره باید صبر کنه  یسال  دوسال حداقلش صدبار بره بیاد 

نه میرم که راضی بشن وگرنه طاقت دوریشون ندارم من😭😭چقدر صبر دیگه بریدیمم

راه دیگه ایو انتخاب کن نه فرار

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .