2777
2789
سایز لباس خواهرت چنده عزیزم ؟

و خودت یا مادرت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خداتو شکر کن هزیزمما شبا چایی نبات درست میکنیمنون خشک میزنیم توش میخوریمشرایط زندگی من خیلی.....

من از حقم گذشتم که الان وضعم اینه

همسر سابقم رفته یه دختر همسن بچه شو گرفته و دیگه خرجی بچه هاشم نمیده..

خدا نگذره ازش

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

من از حقم گذشتم که الان وضعم اینههمسر سابقم رفته یه دختر همسن بچه شو گرفته و دیگه خرجی بچه هاشم نمید ...

من ن پدرم از اول فوت کرد مادرم مریضه فامیلم هیچکسو نداریم

هم باید مراقب مامان باشم 

هم تو خونه یجور پول در بیارم 

خسته شدم دیگه😭💔

تاحالا صدای دل بچتو از گشنگی شنیدی و نتونی کاری کنی؟

من برای خواهرم هزار بار شده

من ن پدرم از اول فوت کرد مادرم مریضه فامیلم هیچکسو نداریمهم باید مراقب مامان باشم هم تو خونه یجور پو ...

متاسفم عزیزم💔

خیلی دردناکه میفهمم😔

امیدوارم خدا به زندگیتون برکت بده و هرچه زودتر مشکلاتتون حل بشه🙏

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔