2777
2789
باز خوبه سر ترشی گریه کردی! من که گاهی چند وعده پشت هم فقط سیب زمینی خوردم🥲

برو خداتو شکر کن هزیزم

ما شبا چایی نبات درست میکنیم

نون خشک میزنیم توش میخوریم

شرایط زندگی من خیلی.....

خدا من بمیرم برات 🖤🫂🥲😞

فقط 47 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به اونایی که حق مارودارن کوفت میکنن

من چیز زیادی نمیخواستم....

این ترشی هوسه 

ولی از سرما لباس نداشته باشی

از گشنگی پول نداشته باشی

خیلیه💔

پول داروهای مامانم

خورد و خوراک

لباس و.....

هیچی

ما هم پول خرج کردن نداریم

بخدا چند ماهه لباس نخریدم برا خودم

فقط برا دخترم مجبوری به لباسی خریدیم

گوشت هم تموم شده نداریم بخریم حتی مرغم نیست تو یخچال

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

اره خداییش میبینید چندوقتیه دیگ نمیتونیم چیزی بخوریم. من مثلا مرغ میخرم براخونه میبینم برنج ندارم برنج میخرم گوشت ندارم خیلی وضعیت خراب شده لعنت بهشون. غذای بیرونم انقدر گرون شده دیگ نمیتونم حتی ماهی یبار بخرم. دخترم هوس پیتزا کرده بود ۴۰۰شد . اخه ادم جواب این بچهارو چی بده 

ما هم پول خرج کردن نداریمبخدا چند ماهه لباس نخریدم برا خودمفقط برا دخترم مجبوری به لباسی خریدیمگوشت ...

خداروشکر کن چند ماهه....

من خواهرم مدرسه میره از سرما گریه میکرد پارسال

پول نداریم حدود ۶..۷ ساله یا لباس دم اشغالی دیدیم برداشتیم یا کهنه بخشیدن بهمون

خدانو شکر کن....

اره خداییش میبینید چندوقتیه دیگ نمیتونیم چیزی بخوریم. من مثلا مرغ میخرم براخونه میبینم برنج ندارم بر ...

اووو انقد هوس غذای برنجی کردم

میدونی از کی نخوبرم

غذای بیرون ک بماند ب ما فقط نذری میرسه🥲😂💔

خداروشکر کن چند ماهه....من خواهرم مدرسه میره از سرما گریه میکرد پارسالپول نداریم حدود ۶..۷ ساله یا ل ...

سایز لباس  خواهرت چنده عزیزم ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵