2777
2789
عنوان

توجه کنید خانم ها

62 بازدید | 8 پست

ببخشید دوستان من امروز رفتم بیمارستان سرم بزنم پرستار از اقایی که محافظ بیمارستان بود یه سرسوزن سرم گرفت و زد به دستم از پرستار دیگه اونجا سوال کردم و جریان گفتم گفت از تو کشو برات آورده گفتم تو پاکت نبود گفت در آورده به نظرتون خطرناک نبوده یا باعث انتقال آلودگی و بیماری نمیشه ؟خودمم یکم حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکه دیدی چطورقبول کردی سرم وصل کنن بهت بهرحال حتما قبل از استفاده الکل زده به سوزن نگران نباش

یهو زدش به دستم منم حالم خوب نبود اون موقع

ولی خب تمیز بود استفاده نشده بود فقط اون آقا از پاکت در آورد داد به پرستار یعنی خطری نداره؟

یهو زدش به دستم منم حالم خوب نبود اون موقعولی خب تمیز بود استفاده نشده بود فقط اون آقا از پاکت در آو ...

نه نگران نباش اون اقا انقد نفهم نیست که سوزن استفاده شده بده به مردم