2777
2789
عنوان

بین این دو تا آقا کدوم 👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 71 پست
چرا

اولی که بره گم شه با این اخلاقش و اینکه بهم علاقه نداره هولم هست از این هیچوقت هیچی درنمیاد دومی که اصلا چهره ش به دل نمی شینه حالا کمی صبر میکنم اگه به دلم نشست یه فکری میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغره خیلی اخلاقش خوبه مهربونم هسولی قیافش اصلااا ب دلم نیستتتتتت😓نه محبور نیستمولی خودم از ظاهر او ...

توصیه میکنم ظاهر اولی رو فراموش کنی طبق چیزای دیگه ای که گفتی اصلا بدرد نمیخوره، ملاک هایی که برای ازدواج داری رو به ترتیب اولویت بندی کن مثال مد نظرت اول قیافه ی خیلی خوبه؟ شغله؟ چشم پاک بودن؟ اعتقاداتش مثل خودتون باشه؟ اخلاقش؟ اینکه علاقه تون دو طرفه باشه؟ چیه چیو نمیتونی تحمل کنی اگه میتونی هول بودن و اینکه هر روز بت بگه دوستت ندارم یا بعد دو روز بره سراغ یکی دیگه رو تحمل کنی جواب مثبت بده بهش چند سالته عزیزم ؟

مجبور باشم بین اینا حتما انتخاب کنم دومی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

مشکلم اینه از قیافه و اندام اولی خیلیی خوشم میادولی اون قیافه میگیره واسم🫠💔

ولش کن پس .

اصلا نذار یه پسر برات قیافه بگیره از اول چون در ادامه خیلییی بیشتر میشه این مدل رفتاراش.

پسرا رو هر چی بی محلی کنی بیشتر جذب میشن 

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اولی که مغرور تا حدی دروغگو هول دوستمم نداره زیاد دومی هم شرایطش خوبه ولی وقتی خوشم نمیاد چه فایده

اگه ازش بدت نمیاد باهاش بیشتر حرف بزن بیرون برو شاید خوشت اومد نیومد دیگه زوری هم نمیشه ولی قیافه خیلی خوب بنظرم ملاک خوبی نیست نه اینکه طرف یجوری باشه که روت نشه دو روز دیگه عکسشو یا خودشو نشون دوستت بدی یا روت نشه باهاش بیرون بری اینجوری نباشه قابل قبول باشه به هم بیاین ولی دنبال یه چهره رویایی هم نباش 

توصیه میکنم ظاهر اولی رو فراموش کنی طبق چیزای دیگه ای که گفتی اصلا بدرد نمیخوره، ملاک هایی که برای ا ...

میدونم دارم اشتباه میکنم که ظاهرو گذاشتم تو اولویت.

این چیزایی ک از اولی فهمیدم دروغ و هول بودنو

دوست خیلی دورش بهم اینو گفت خودم ازش چیزی ندیدم

از 
من تپلم از طرفی اونم لاغره.. حالا اندام میشه درست کردولی قیافش ب دلم نیس

مثلا کچله؟ دماغش بزرگه؟ خیلی لاغره؟ سرشون نداره؟ هر چند هر کدوم از اینا ممکنه تو یکی باشه و اصلا ظاهرش رو بد نکنه به بعضیا کچلی میاد به یکی واقعا دماغ بزرگ میاد اگه اصلا خوشت نمیاد ازش سرکارش نذار گناه داره