2777
2789
عنوان

بین این دو تا آقا کدوم 👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 71 پست

مجردی چشه مگه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهرش خب اصلااا ب دلت نبود بازم انتخاب میکردی؟

مهم دوست داشتن هست هر کسی یه ملاکی داره بنظرم بهتر از اون پسر اولی هست که میگی هوله هعی دنیا ما که هیچ کدومشون نداریم چی🤣🤦🏻‍♀️

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

عزیزم هیکل و چهره خوب نمیشه نون و آب هر چند میگی شغل خوبی هم داره اما چهره و هیکل ممکنه یه روزی تغییر کنه با هر اتفاقی میگی دوستت هم نداره از همین الان که دوستت نداشته باشه وای به چند سال بعد از ازدواج و بالا پایین های زندگی 

بین این دوتا اگه لاغر بد اخلاق نباشه بهتره، 

چون لاغر ها رو بیشتر دیدم اعصاب ندارن، با توجه به طبعی که دارن بازم ممکنه من اشتباه کنم، الان فقط همین دوتا کیس هست؟ مجبوری یکیشون انتخاب کنی؟ 

عزیزم هیکل و چهره خوب نمیشه نون و آب هر چند میگی شغل خوبی هم داره اما چهره و هیکل ممکنه یه روزی تغیی ...

لاغره خیلی اخلاقش خوبه مهربونم هس

ولی قیافش اصلااا ب دلم نیستتتتتت😓

نه محبور نیستم

ولی خودم از ظاهر اولی ب شدت خوشم میاد💔

از 

[QUOTE=399093926]قیافه برا منم ملاک نبود ولی الان ملاک شده😓 نمیدونم چرا اینطور شدم[/QUOاز قیافه ش بدت بیاد یا حس بدی داشته باشی حق داری ردش کنی اما ممکنه با رفت و آمد کم کم به دلت بشینه