2777
2789
بآید چند بار تگ کنیم تایید بیان @niniyar‍ ببخشید دوباره تگ کردم لطفا عکس رو تایید کنید ممنون

تگ نکنید

اواخر نی‌نی‌یار تایپک زدن که اگه برای تایید عکس تگ کنید تعلیق میشید.

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر

یه پست بذار

بعد بزن روی ویرایش

و دوباره اونجا عکس رو آپلود کن

اینطوری سریع‌تر میاد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

تگ نکنیداواخر نی‌نی‌یار تایپک زدن که اگه برای تایید عکس تگ کنید تعلیق میشید.

عه چرا ؟

نمیدونستم خخ

اگه تعلیق شدم بدرود خخ

به امید دیدار مجدد خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عه چرا ؟نمیدونستم خخاگه تعلیق شدم بدرود خخبه امید دیدار مجدد خخ

ان‌شاء‌الله که خیره و تعلیق نمیشی😀

ی تاپیک دیگه بزن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

😂شایدم خیر تو تعلیق شدنمه 🥺😞😔😆😂

نگران نباش کمپوت میگیریم میایم ملاقاتت😂

اگه این وقتی ک تو این تاپیک گذاشتم برای امتحان فردا میزاشتم فردا بجای صفر بیست میشدم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ایکجوری ام کردم نمیاد

یه تاپیک دیگه بزن خبببببببببببببببب