2777
2789
عنوان

دختره برگشته بهم میگه اگه شوهر بود تو الان شوهر کرده بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
دیدی ویدئو فان میگیرن قدیم و جدیدو مقایسه میکنن من از این جنبه گفتم

خوب جنبه اش رو که نگفتی ، یهو دراومدی اینجوری گفتی طرف فکر کرده بهش تیکه انداختی ، اونم یکی گذاشته روش بهت پس داده . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب جنبه اش رو که نگفتی ، یهو دراومدی اینجوری گفتی طرف فکر کرده بهش تیکه انداختی ، اونم یکی گذاشته ر ...

😂 همه منو میشناسن میدونن خیلی شوخی میکنم جنبمم زیاده 

جالبیشم اینجاست دیشب که ای حرفو زد اصلا متوجه منظورش نشدم الان داشتم فیلما رو میدیدم یاد مکالممون افتادم فهمیدم تیکه انداخته 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد 17.18سال پیش افتادم 

خونه مامانبزرگم بودیم سه تا دختر فامیل ک هم سن و سال دخترخالمو خالم بودن تو رنج 15.18سال دور هم نشسته بودن و مثه همین حرفایی ک میگی میزدن 

اونموقع من بچه بودم ولی منم متوجه چندشیه کلاسی که مثلا میذارن برای خالمو دخترخالم میشدم 

چی شد عاقبتشون؟؟! هیچکدوم درس نخوندن، یکیشون تو بیست سالگی با بچه از دست کارای شوهرش خودکشی کرد 

یکی دیگه علنا همه میفهمن شوهر چه هرزیه راننده کامیونه تو سی و پنج سالگی اندازه یه زن پنجاه ساله شکسته شده و به شددددت حسرت شاغل شدنو ادامه تحصیل داره(از خودش شنیدم)،هم خودش مواد مصرف میکنه هم بچهاش 

یکی دیگم بچه دار نشد مشکل از زنه بود  طلاق گرفتن و شوهرش ازدواج مجدد کرد خونه ی باباشم شرایطشون افتضاحست تو روستا 

خاله و دختر خاله ی من کجان؟! تحصیل کرده ان و تهران هر کدوم یه بیزینس موفق دارن تو 27.28 سالگی ام ازدواج کردن خداروشکر زندگی زناشویی موفقی ام دارن 

خلاصه گذر زمان مشخص میکنه همه چیو

یاد 17.18سال پیش افتادم خونه مامانبزرگم بودیم سه تا دختر فامیل ک هم سن و سال دخترخالمو خالم بودن تو ...

من بدشونو نیمخوام واقعا خیلی ادمای خوبی هم هستن 

ولی اینکه از وقتی ازدواج کردن خیلییی خودشونو میگیرن و بشدت خودخواه شدن و به مجردا محل نمیدن ادم دلش میخواد سر به بیابون بزاره 

من بدشونو نیمخوام واقعا خیلی ادمای خوبی هم هستن ولی اینکه از وقتی ازدواج کردن خیلییی خودشونو میگیرن ...

میدونم 

فقط میگم ادم نمیدونه تهش چی میشه 

بهتره سر هر دستاوردی(که ازدواج دستاوردم نیس حتی) کسیو نرنجونه 

دیدی ویدئو فان میگیرن قدیم و جدیدو مقایسه میکنن من از این جنبه گفتم

خب اون ناراحت شده شاید

شرعا و عرفا و قانونا شوهرشه و هر دختری از عروسیش خوشحال میشه نیاز نبود بگی خب

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

فقط شوخی کرده ولی اون تو جواب توهین کرده

خیلی شوخیا دل میشکنه  شاید اون دختر خاله اشم ناراحت شده که اینجور جواب داده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕