2777
2789
عنوان

مردا چقدر بی غیرت شدن

397 بازدید | 16 پست

تو دوتا از رابطهام طرف دیشبش خوووب بوده چت میکردیم حرف میزدیم یهو فردا یهو غیبشون میزنه و تمووووم😐😐😐

اونوقت من با یکی یه شبه چت کردم روم نمیشه بگم بهم نمیخوریم

چقدر مردا خودخواه و بی غیرتن اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورکیه؟! اگر دوست بودین که خب دوستی یعنی سرگرمی اشتباه شماست که جدی گرفتی.

اگه هم آشنایی برای ازدواج بوده که اول با هرکسی مجبور نیستی آشنا بشی چند اگر هم میخوایی آشنا بشی فاکتور درنظر بگیر اگر اون معیارهاتو داشت بعد باهاش وارد صحبت بشو که انقدر راحت ولت نکنن برن.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مجازی اشتباهه در کل 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من عقد بودم با طرف بعد دوسال ولم کرد تو چی‌ میگی گفت مهریت میدم برو 😐شب قبلشم فک کن پیش هم بودیم همه چی خوب

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!