2777
2789

همش خسته است حالش خوب نیست گاهی صدا میشنوه ولی معمولا تو خواب درگیرن بیشتر حالا کابوس و اینا زیاد میبینن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۰۹۶۴۰۰

بخش اعتقادی جواب میدن کامل

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من داشتم روندش این بود که شوهرمو دوس داشتم ولی نمیتونستم بهش محبت کنم سرد بودم اونم دعوا میکرد میگفت پاشو ببرم خونه بابات طلاقت میدم من دوباره التماس و اصرار که نه ، بعد میگفت نه پس چرا درست نمیشی جوابی نداشتم شوهرمم همینطور بود فوق سرد

طلسمم جدایی و بچه دار نشدن بود 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
من داشتم روندش این بود که شوهرمو دوس داشتم ولی نمیتونستم بهش محبت کنم سرد بودم اونم دعوا میکرد میگفت ...

من چیکار کنم کجا برم راستشو بعم بگن که طلسم دارم یا نه

من نمیدونستم دارم از یکی خوشم اومد خیلی حالم بد بود رفتم طلسم برگشت بگیرم فهمیدم طلسم دارم دیگه هم ب ...

من خیلی گره تو کارامع  پسره چند روز پیش بهم گفت راجبت با خانوادم صحبت کردم الان  خانوادش منو نمیشناسن میگن تحقیق کردن گفتن طایفش خوی نیست اخه ازدواج چه ربطی به طایفه داره

من خیلی گره تو کارامع پسره چند روز پیش بهم گفت راجبت با خانوادم صحبت کردم الان خانوادش منو نمیشناس ...

برای منم همینطوری بود کلی اذیت میشدم دیگه رفتم برگشت گرفتم فهمیدم طلسمم دارم برطرف کردم خوب شدم 

برای منم همینطوری بود کلی اذیت میشدم دیگه رفتم برگشت گرفتم فهمیدم طلسمم دارم برطرف کردم خوب شدم

اخه دعا نویس خوب پیدا نمیشه همه به دروغم میگن طلسم داری که الکی پول دعا بگیرن 

یه لیوان اب تازه بردار رو به قبله با وضا بهش 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون بوت کن بعد دو دقیقه اب بخور اب طعم یا بوش عوض شد یعنی طلسمی چشم زخمی چیزی داری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

والا نمیدونم ولی وقتی طلسمو باطل کردم چند روز بدون اختیار از چشمام اشک میریخت گریه میکردم بدون هیچ دلیلی فقط بهم گفت قراره سرت درد بگیره چند روز راست میگفت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂