2777
2789
عنوان

دانشجوها یه لحظه بیایین

100 بازدید | 10 پست

بچه ها من هرکاری میکنم نمیتونم وارد سایت آموزشیار بشم.

نام کاربری مگه شماره دانشجویی نیست؟پس چرا وقتی فراموشی رمز و میزنم میگه نام کاربری نادرست است؟

چیکار کنممممممم تروخدا بگین

دختر خاله منم از صب درگیره 

هعی خطا میده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقعی که میخوای کد امنیتی رو وارد کنید 

یه چند بار روی قسمت فلش تکرار بزن 

کد عوض بشه 

کد من عوض شد بعد ارسالش کن

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

موقعی که میخوای کد امنیتی رو وارد کنید یه چند بار روی قسمت فلش تکرار بزن کد عوض بشه کد من عوض شد بعد ...

نام کاربری و چیکار کنم؟میگه نام کاربری نادرست تو قسمت فراموشی رمز

نام کاربری و چیکار کنم؟میگه نام کاربری نادرست تو قسمت فراموشی رمز

همون رو بزن 

فق،همینی که گفتم رعایت کن 

درست میشه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

من از دیروز

عزیزم تونستی وارد بشی؟ 

ما که هنوز درگیریم 🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من تونستم.تو چی گلم.چندتا واحد برات آورده؟برا من ۷ تاست تاریخم نزده،برا توام اینجوریه؟

والا ما هنوز نتونستیم وارد شیم 

شما چیکار کردی تونستی وارد شی عزیزم؟