2777
2789
عنوان

نوزده سالمه گفتم می‌خوام کفن بخرم برای خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده کفن؟؟چرا ب مامانت همچین حرفی زدی یعتی بدترین حس دنیارو با این حرفت بهش دادیبعدم بعد مرگ کفن جور ...

چه حسی مثلا ؟

دیروز خواستم خودکشی کنم جلوم گرفت قفل در شکست

خواستم کفن بگیرم که به مرگ عادی راضی باشم

منم میخاسم بخرم خواهرم نداشت اتفاقا،خوبه مرگ ک خبر نمیکنه هیچکیم باکفن خریدن نمرده،زودترازوقتش من دستکش قرقره،صابون شامپوعطر،حوله پتو،پنبه گرفتم فقط همین یکی مونده 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

😐 حالا چرا اینقدر واجب دیدی کفن بخری

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

چرا ادای پیرمردای ۸۰ ساله رو در میاری

اون کفن خریدن برا تبرکه معمولا یا برای آخر عمر

چند تیکه پارچه سفید چیه که حالا میخوای خودت بخری سلیقه ای که نیست بعدا جنس خوبشو میخرن برات اگه لازم شد نگران نباش