2777
2789

مرد متاهلی که با دوتا بچه خانوم بازی بکنه عاشق بشه و به زنش بگه برو ینی؟فکرتون چیه راجب همچین مردی که قید زن و بچه هاشو بزنه و دست برداره نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم به زودی درصد خیلی زیادی از مردها اینجور بشن  از بس زن های خیابونی و اهل جلب توجه زیاد شده

با تیپ و آرایش اتاق خواب  میان تو خیابون !

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خاک ب. سرشون حداقل برن سراغ مجرد واسه چی به مرد متاهل دوست میشن

چون بالاخره خونه و ماشین و پول داره، لقمه آماده میخوان، پول پرست و شهوت پرستن!!! فقط خودشونو میبینن نه همجنس هاشونو

برن با مجرد که آس و پاسه و به زور شاید شغل و حقوقی داشته باشه !!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چون بالاخره خونه و ماشین و پول داره، لقمه آماده میخوان، پول پرست و شهوت پرستن!!! فقط خودشونو میبینن ...

والان شوهر من خونه و ماشین نداره ماشین داشت فروخت پول حقوق داره خیلی حرصم میگیره نمیدونم چیکار بکنم

اون که ۱۰۰درصد شوهر بشو واسه هیچکسی نیست زنه پول ندارهتا یه مدت ینی جمع بکنه؟

مهریه و نفغه خودش و بچه ها رو بزاره اجرا ،اگرم خانوادش کمک کنن که عالیه، من چون خواهرم فک کن ۶ ماه بعد عروسیش خیانت دید و نتونست ببخشه جدا شد و نفغه و مهریه اش رو ی بخشی رو گرفت که بتونه طلاق بگیره.