2777
2789
عنوان

شوهرم همش تو کوچه خیابون وله

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا . شاید زیادی غر میزنی یا خونرو آروم نمیکنی براش یا بچه داری . اونا اعصابشو خرد میکنم باید تا ...

ن خواهر 

نه بچه ای هست نه غرغرای من 

فقط بعضی وقتا دعواهای معمولی ک تو هر خانواده ای هست پیش میاداما بدجور وابسته ی بیرونه اگه نره انگار حالش خراب میشه😐😐😐 خانوادشم شهرستانن میگم شاید بخاطر دلتنگیه اما ادم همش ک دلتنگ نیس 

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

من تا پسرم گوشی دست بگیره دعواش میکنم

چند سالشه پسرتون 

من پسرم از کلاس ۵که کرونا شد مبایل داره 

۱۰سالگی الانم ۱۷سالشه دیگه نمزاره کنار منم میدونم زورم نمیرسه زیاد گیر نمیدم 

معتاد نیست ؟تو خیابون کجا میره فقط بدون خودت باید به خودت ارزش بگذاری وگرنه مردها هیچ من دیشب حالم خ ...

ن نیس 

واقعانم همینه مردا فقط ب فکر خودشونن چندباری باهاش رفتم اما دیدم غر میزنه ک نمیخواد همرام بیای منم دیگه نرفتم خودش ک هر روز بیرونه ب این فکر نمیکنه منم جای تفریحی نیاز دارم 

مثلا بگم بریم فلان جا یکم بگردیم پارکی چیزی ازین خیابون میبره ازون خیابون میاره میگه خب گشتی کجا ببرمت دیگه😐😐😐😐 الان مسئله بیرون نبردن من نیس ازینکه مدام تنهایی بیرون پلاسه حس بد میگیرم نگران میشم یجورایی خب بشین تو خونه چگاریه اخه 

توهم خوب کاری کردی میگفتی برو ننت برات سوپ بدون ورمیشل بپزه اصلا محلش نده گله هم نکن مردا گله رو میزارن پای غرغر و نچسب بودن زنا 

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

چند سالشه پسرتون من پسرم از کلاس ۵که کرونا شد مبایل داره ۱۰سالگی الانم ۱۷سالشه دیگه نمزاره کنار منم ...

پنجم البته اول درسش میخونه و مینویسه بعد گوشی دیگه یکساعت که شد سر و صدام در میاد خیلی عصبانی میشم به حد کتکم میرسه