2777
2789

سلام به همه دوستان اهل دل و مهربونم.اینحا همیشه برای من منبع آرامش بوده با همه تشنج هایی که توش وجود داره و حالا میخوام از غمم بگم که دلم حسابی شکسته...ما ی فامیل دوری داشتیم که ۵ سال پشت کنکور بود و خیلی دوس داشت پزشکی قبول بشه اما خوب هیچ گونع ارتباط نزدیکی نداشتیم..تا اینکه برای کنکور ۴۰۴ شمارمو گیر آورد و زنگ زد و کلی سوال و راهنمایی که این سال آخره میخوام بمونم پشت کمکم کن و فلان..منم کتابای خودم و کتابا و جزوه های داداشم براش فرستادم هر چی میدونستم و گفتم و مشاورمو بهش معرفی کردم که خوب پیش بره .و حتی کلی انگیزه کع ایشالا تو هم سال دیگه میشی از همکارمون و بجنگ  فلان..امسال بعد ۵ سال با ی رتبه خوب دندون قبول شد و چقدر خوشحال شدم براش دندون انتخاب رشته کرد وقبول شد ولی دیروز برای پز دادن هر چ از دهان مبارکش دراومد گفت اصلا پزشکی چیه همش باید حمالی کنی و آخرش دوهزار مثل گداها بزارن کف دستت و با خانم دکتر گفتن خرت کنن.به داداشم ک دارو میخونع توهین کرد گفت اصلا دارو چیه .باید پول داشته باشی داروخانه بزنی به چ امیدی رفته این رشته و کلی حرف دیگه که قلبم عمیقا ترک خورد..کاش قبل محبت و مهربونی مون بدونیم داریم به کی لطف میکنیم  که نشه نمکدون شکسته. مراقب باشیم که لیاقت آدما یکسان نیست

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم