2777
2789
عنوان

چقدر با حرفای شیما کاتوزیان موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حرفای این مردستیز و چ حرفای اونایی ک زن ستیزن رو قبول ندارم

حالم از افراط و این همه ستیز علیه جنس مخالف بهم میخوره و زن و مرد هم نداره

شیما ی جمله درست میگ و ده تا غلط 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اصن من نمیدونم مردم ما چقد ساده هستن ک یکی دیگ باید بهشون نخ بده چ کنن چ نکننیارو با پولش عشقو حال م ...

دقیقا همون خارج یه دختره ای بود با پسره آشنا شده گفته من اصلا برام ملاک نیست پسره ماشین لوکس داشته باشه خودمون دوتایی پیاده میریم یا من با ماشینم اونو میرسونم اونجا اخلاق مهم تره واینکه دوطرفه همو بخوان 

اینجا دختره خودش هیچی نداره ن هنر داره ن تحصیلات 

ادعاش ک ن خرو پاره میکنه میگه مردی ک بالای ۱۹۰ نباشه کنسله😐😂🤲🏻

حالا خودش چنده؟زیر زمین 

مردی ک ماشین بنز نداشته باشه کنسل فوراور

چ حرفای این مردستیز و چ حرفای اونایی ک زن ستیزن رو قبول ندارمحالم از افراط و این همه ستیز علیه جنس م ...

آقا من اصلا میگم ذات بد هم تو زنه هم مرد جنسیت نداره ک حالا این هی خانم  فوکوس میکنه رو مردجماعت

شیما رو تو چند جمله خلاصه میکنم😂:عقده ای،نداشتن سلامت روحی روانی،تیغ زن حرفه ای،دروغگو ک ادعا داره ...

دقیقا 

کاکتوسیان چی داره ک بخوایم الگو قرارش بدیم🤦🏻‍♀️

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

میبینم که ی تعدادی شدن بازیچه اربابان لایک

آخه چطور آدمی که فقط برای فالور و لایک های بیشتر از اسم روان شناسان بزرگ استفاده میکنه و الکی میگه فلان حرف رو زده الگوی خودتون قرار میدین🤦‍♂️ اون اگه موفق بود که نمیومد دست به دامن اینستا بشه

به هر حال امید وارم راه درست رو انتخاب کنید

اصن من نمیدونم مردم ما چقد ساده هستن ک یکی دیگ باید بهشون نخ بده چ کنن چ نکننیارو با پولش عشقو حال م ...

مرد جماعت فقط مفت بر 

مهریه خیلی خیلی کم باشه تمام حقوق زن باهاش ارث بیشتر براش 

زن شاغل باشه خرج خونه و خودش بده زایمان کنه از بچه نگهداری کنه همیشه آشپزی کنه دست پختش خوب باشه  ولی خب سنش کم باشه لباس هاش شیک مرتب آرایش شده باشه ولی پولی از آقا نخواد آخرم شانس بیاره خیانت نکنه 

میبینم که ی تعدادی شدن بازیچه اربابان لایکآخه چطور آدمی که فقط برای فالور و لایک های بیشتر از اسم رو ...

دقیقا 

بعد فکر کردین این خانم خیلی براش ماها مهمیم؟

ادای دلسوزارو در میاره 

اون براش تازه اهمیت نداره سر این حرفاش زندگی چندتا خانوم بهم ریخته باشه 

روتین زندگیش پست گذاشتن و دیده شدنه 

بلاگر جماعت باید حرفای گنده و اغراق آمیز بزنن تا بیشتر تو چشم باشن 

ذات حرفش هم اگر خوب باشه، انقدر از زندگی خودش چرت میگه و دروغ میگه که من به شخصه حالم بد میشه حرفاش ...

از پشت موبایلش به ریش ملت میخنده پولشو میگیره بعد یسری خانوما اینجا براش یقه جر میدن 

همین حرفاشو تو زندگی واقعی استفاده کنن،ببینیم واقعا نتیجه میگیرن بعد تا چهل پنجاه سالگی ک مجرد خودساخته و خودکفا شدن نیان از بی شوهری و انتظار کشیدن بنالن