2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ ترس از چی؟ 

لطفا بیاین تاپیک اخرم نطر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

4سال دارم جدا میشم ولی انقد دادگاه ها سخته همش هم دارم پول وکیل میدم خسته شدم

مگه نمیاد طلاقت بده ؟

سر مهریه و همه چی توافق کنید ،توافقی جدا بشید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ترس از چی

اینکه همش دارم کار میکنم ولی چیزهای که دوست دارم نمیتونم بخرم یا همش انگار درجا میزنی البته ناشکریم نکنم خداروشکر ولی میگم تا چند ساگی باید کار کرد دوست دارم برم ورزش و تفریح و اصلا وقت ندارم چون مجردی زندگی میکنم

وای خیلی دیر میشه هااختلاف سنی زیاد با فرزند خییییلی سخته هم برا شما هم برا فرزندنتون

عزیزم من طرز فکرم جوریه که عین دخترای بیست ساله به خودم میرسم و شادم .شور و شوق همه چیز دارم و ذوق زده میشم با بهونه های کوچیک شادی 

دیدی بعضیا خیلی خشکن و عین پیرها رفتار میکنن و حوصله هیچ چیزو ندارن من از اونها نیستم 

بعد مادر من نزدیک ۴۰ منو که پنجمین بچش بودم آورد آنقدر باهم خوبیم اتفاقا خیلی دلمون به هم نزدیکتره نسبت به بقیه بچه ها 

من که میخوام یکی بیارم خب میزارم آخر سری میارم که همه چی از همه نسر بیشتر براش فراهم بشه واسه همین عجله نکردم 

آدمها باهم فرق دارن