2777
2789
اره واقعا البته من انقد تو دادگاه ها چیزهای عجبیبی دیدم حسم بد شده و ترسم نسبت به آدمها بیشتر شده

حس درستیه مثل کسی که برای کاری بیمارستان میره ،دیگه از بیماری های جور وا جور  میترسه

این حس تا مدتیه ولی  همه ادمها بد نیستن،فقط بعضی از آدمها خیلی بد هستن که خدا جلوی ادم نزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بند کفشای خودت اگر خوبه بش کن بشین سر درست😁یا اسنپ بگیر برو خودتو الاف نکن

رفتم براش بند گرفتم گفت نه این که شبیه اون نیست اون فرق داشت برو مثل همون بگیر برام

اجازشو ندارم😂

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

نه بابا تو مرحله جداییم داره 5سال میشه

ان شاء اله عاقبت بخیر بشید عزیزم‌

زندگی بالا و پایین زیاد داره 

اما با توکل به خدا میشه از روزهای سخت گذشت 

هر وقت ناراحت بودی در دل شب برو زیر آسمون با خدا درد و دل کن اسماء اعظمش رو صدا بزن از ته دلت  بهش بگو ایمان دارم که بالاخره روزهای خوبی برام رقم میزنی  من دوره های مشکل دار زندگیم اینجوری خودمو آروم میکنم و البته دیدم که خدا جواب دعاهامو داده گر چه چند سال طول کشیده اما قشنگ حرفامونو میشنوه و در جا و زمان درست اگر به صلاح باشه عملیش میکنه 

هرکسی به هر نحوی روزهای سختی در زندگی داره اما هیچ چیز موندنی نیست همیشه زندگی و خودتو دست خدا بسپار 

بنظرم اگه بتونی خودتو به یه اندیشه متعالی گره بزنییه اعتقاد ریشه ای یه تکیه گاه محکم یه باور درست و ...

اره دارم تلاش میکنم که این کارارو انجام بدم   برای ورزش چون همش سرکارم نمیرسم فقط 5شنبه ها بتونم برم بهتره چون 5ششنبه ها تعطیلم 

حس درستیه مثل کسی که برای کاری بیمارستان میره ،دیگه از بیماری های جور وا جور میترسهاین حس تا مدتیه ...

اره ایشالله که آدمهای خوب سراغ آدم بیاد منم انتخابم اشتباه بود باید با چشم باز انتخاب میکردم

ان شاء اله عاقبت بخیر بشید عزیزم‌زندگی بالا و پایین زیاد داره اما با توکل به خدا میشه از روزهای سخت ...

اره اگه اونا نبودن که خیلی حالم بدتر بود الان چله حدیث کسا گرفتم میگن خیلی خوبه

اره دارم تلاش میکنم که این کارارو انجام بدم برای ورزش چون همش سرکارم نمیرسم فقط 5شنبه ها بتونم برم ...

ورزش باید توی الویتت باشه 

تاثیر مستقیم توی روحیه توی طرز افگار توی احساساتت اون حسی ک داری رو ورزش تقویت میکنه 

اینو دیگه همه میدونیم

اونم منظم و پیوسته

هستن کسایی که تا شب سرکارن ولی ۷ شب هرکاری بکنند باشگاه ورزشی میان 

اره اگه اونا نبودن که خیلی حالم بدتر بود الان چله حدیث کسا گرفتم میگن خیلی خوبه

بله حدیث کسا خیلی خوبه میتونی آثار و برکاتش رو سرچ کنی البته آخرش هم نوشته که آثارش چیه معنیشو بخونی متوجه میشی 

عزیزم من از سفره حضرت رقیه هم حاجت گرفتم 

حتی خودت تنهایی بدون اینکه کسی باشه در ساده‌ترین شکل ممکن  میتونی برگزارش کنی روضه دانلود کنی و با گوشی پلی کنی اما یه چیز مهمه اونم نیت قلبی و ازته دل خودتو وصل کردن به خدا و همدردی با حضرت رقیه هست تمام چیزهای رو سفره مطمئن باشی از مال حلال هست و خودت غسلی گردنت نباشه  پاک باشی 

من لقمه نون و خرما و ماست و لقمه نون و پنیر و برنج و عدس خشک میزارم  البته برنج خشک زیاد میزارم که برکتی بشه و میزارم تو ظرفی برای سال  هر وقت دلم گرفت هر وقت مشکلی داشتم هر وقت حاجتی داشتم از اون برنج یکم به غذای اون روز اضافه میکنم سلام میدم حضرت رقیه و امام حسین و امام حسین رو قسم میدم به خدا و دختر معصوم سه ساله اش بعد حاجتمو میگم 

در پناه خدا آرامش و آسایش و شادی و خوشبختی نصیبت بشه به زودی خواهرم 

معتاده حتی حکم جلبش هم گرفتن ولی اصلا نیست خانوادش رو فضان همه دارن میگم اینا چرا اینطورین چون پدرشم ...

خب میگفتن که اگه شوهر چند ماه نباشه و نفقه نده که خانم می‌تونه حکم طلاق شو بگیره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم